” Seb4k pula kami tengok, semoga Fafau cepat naik pelamin.. ” – Netizen

Video Fara Fauzana Bertemu Dengan Seorang Kanak-Kanak Yang Meminatinya Raih Perhatian Peminat. Part Luahan Hati Fara Di Ruangan Kapsyennya Buat Ramai Seb4k Dan Rasa Tersentuh Hati !!

Meninjau ke akaun Instagram Fara Fauzana atau mesra dipanggil Fafau, perkongsian video Fafau ketika berada di Teluk Cempedak, Kuantan bersempena pesta piknik H0t FM telah mencur1 perhatian ramai.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Fafau bersama seorang kanak-kanak yang dilihat sangat teruja dapat bertemu Fafau. Mereka berdua dilihat begitu mesra sambil melompat dan akhirnya berpel0kan.

Apa yang membuatkan ramai tersent0h apabila membaca kapsyen yang ditulis Fafau pada p0sting tersebut. Menurut Fafau, walaupun tidak mempunyai anak sendiri kerana belum berkahwin namun dia mempunyai ramai anak melalui rakan-rakannya.

Fafau juga turut menyatakan sesiapa yang masih belum bertemu jodoh atau belum dikurniakan anak agar sentiasa bersabar. Sed1h pula apabila membaca luahan Fafau ini, namun apa yang berlaku pastinya ada hikmahnya.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen begitu teruj4 melihat gelagat Fafau bersama kanak-kanak tersebut. Antara komen-komen yang diberikan :

” Good job fafau.. ni highly paid babysitter .. Pure love reaction la therealfafau.. sedihlah tengok, kita sama lah fafau.. “

” Saiyang btoi iman tu kat fafau.. Seb4k plak kami tgk.. Semoga fafau cecepat naik pelamin dgn anuarzain70 . Jom Ameen kan ramai2.. “

” Serupalah dengan sya FF.. sya plak mmg dah bersuami tapi untuk ada anak sendiri memang belum ada rezeki lagi. jadi, kat anak2 buah la tempat sya menumpang kasih.. “

” Kakak ku. Samaaaa. I pun ramaiiii anak. Tumpang kasih sayang anak kengkawan. Ya ALLAH. Kebahagiaan cara kita. Alhamdulillah.. “

” Anak sy pun minat dgn farah fauzana. Mula kenal melalui datin sri ponah. Paling kelakar bila dia cakap,bukan datin seri ponah tu kaya ke, kenapa dia bawa tong gas plak.. “

” Tag myself la. I banyak anak susuan jugak.. i feel u sis.. sabar, nanti akan dipertemukan jodoh.. comelnya dua dua excited.. “

” Alaa laa, comel je FF & anak. Hari ni rupanya Piknik H0t, ala baru balik dr Kuantan. Huhu Tak dpt lg la jumpa geng H0t FM.. awat mata kita berair tgk.. “

Fafau dilihat sebagai seorang yang sangat sukakan kanak-kanak. Walau apa pun yang berlaku di dalam kehidupan kita semuanya sudah ditentukan. Kita hendaklah sentiasa bersyukur dan terus berusaha serta berdoa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fara Fauzana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..