” Saya pula sed1h tengok video ni.. ” – Netizen

Sempena Ulangtahun Kelahiran Arw4h Abam Bocey, Hidayah Kongsi Video Momen-Momen Indah Ketika Bersama Abam Buat Ramai Seb4k. Part Hamzah Menyanyikan Lagu Birthday Dan Cakap ‘Sayang Ayah’ Tu Sayu Je Dengar !!

Meninjau ke akaun Instagram abam_bocik, perkongsian video sempena ulangtahun kelahiran arw4h Abam Bocey telah meraihkan perhatian ramai. Video ini dikongsikan oleh isteri Abam iaitu Hidayah sebagai tanda ingatan buat arw4h Abam yang sudah tiada.

Hidayah turut menulis nota ingatan pada setiap gambar yang dikongsikan. Antaranya ialah kek kegemaran Abam, hadiah sempena ulangtahun mereka dan juga gambar-gambar percutian mereka bersama.

Turut dikongsikan nyanyian anak mereka iaitu Hamzah menyanyikan lagu hari lahir dan turut mengungkapkan kata sayang buat bapanya itu. Momen Abam memanggil Hamzah ketika itu masih merangkak turut diselitkan.

Perkongsian ini telah menerima lebih 1 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Ramai yang merasa seb4k dan mula teringatkan arw4h Abam apabila menonton video ini. Momen sebegini sememangnya tidak dapat diundurkan semula.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah membuatkan ramai netizen berasa sed1h dan seb4k. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Bertuah abam dpt wife mcm akak… sentiasa ringan mendoakan dia, tk pernah pun berhenti posting psl dia, bila tgk hamzah auto teringat arw4h abam… “

” Walaupun dah lama dia pergi tp sentiasa rasa segar ada seperti baru je men1ngalkan kita… alhamdulillah Allah anugerahkan isteri terbaik utk dia di dunia sentiasa mendoakan dia di alam sana.. “

” Jatuh jugak air jernih di kelopak mata akk. Dayah jaga hamzah elok². Terima kasih share video² arw4h dgn kami. Semoga dipermudahkn segala urusan Dayah serta diberi kesihatan yg baik dan dilindungi Allah. Aamiin.. “

” Sy pulak sed1h tgk vid ni.. Allahu.. semoga puan hidayah diberi kekuatan dan kesabaran dlm membesarkan anak dan mendidik menjadi mukmin yg beriman.. “

” Satu2 nya pasangan kesayangan i  semoga abam_bocik berbahagia dia alam sana dan semoga Hidayah dan Hamzah bahagia dan tabah menjalani kehidupan..”

” Al fatihah utk arw4h Abam.. Seb4k tgk video ni.. Smoga dayah bhgia brsama ank trsyg.. Semoga arw4h abam ditmpatkan dikalangan org2 yg beriman & beramal soleh.. aamiin.. “

” Alfatihah untuk arw4h SyEd umar Mokhtar. Sed1h liht vidio arw4h moga Dayah dn ank d permudhkn semua ny urusan rezki kesehtan dlm lindungan Allah inshaallah aamiin.. “

Sangat penting kita merakamkan momen-momen sebegini agar ia menjadi kenangan terutamanya apabila seseorang itu sudah tiada. Semoga r0h arw4h Abam ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman. Al-Fatihah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abam Bocey

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..