” Saya nak mata warna brown saja.. ” – Azal

Video Zarina Zainuddin Mengusik Azal Supaya Berkahwin. Amboi Pilihan Azal, Nak Yang Tak Pakai Kaca Mata Dan Mata Warna Brown Saja Yer. Last Tu Siap Sebut Nama Fikah Lagi, Alasan Azal Buat Peminat Terhibur !!

Pelakon serba boleh dan penguasaha perniagaan pulut kuning berjaya, Zarina Zainuddin tidak perlu diperkenalkan lagi. Bakatnya dalam bidang lakonan begitu terserlah dan pandai menjiwai watak yang diberikan kepadanya dengan berkesan.

Menerusi akaun Instagram, yang terbaru Zarina telah memuatnaik video sedang berbual dengan anak terunanya yang bernama Azal. Sepertimana yang semua tahu Azal merupakan anak aut1sm tetapi Azal masih boleh berkomunikasi dan melakukan aktiviti harian seperti anak normal yang lain.

Dalam video berkenaan, Zarina mengusik Azal supaya mencari kekasih hati dan berkahwin. Namun Azal mengatakan dia seorang yang pem4lu dan tidak berminat dengan wanita yang berkaca mata. Tambah Azal lagi dia sangat menyukai wanita yang mempunyai mata berwarna brown sahaja.

Apa yang menarik, di hujung video Azal mengatakan dia bersetuju dijodohkan dengan wanita yang bernama Fikah yang merupakan jiran yang t1nggal di hadapan rumahnya. Menurut Azal, itu merupakan pilihan ayahnya. Alahai kelakar sungguh lah Azal ni.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Zarina sehingga kini ditonton sebanyak lebih 87 ribu pengikutnya. Rata-rata ramai yang terhibur dengan usikan Zarina dan juga respon daripada Azal. Antara komen-komen yang diterima :

” M4lu tapi mahu neh nama dia.. Hahaaa.. ibuuu pon suka kacau Azal.. Azal sudah mulai jatuh cinta.. Penasaran dgn fikahnya akak.. “

” Amboi nk mata color brown.. Warna brown saja.. Comeelmyaa,semoga berjodoh yaa.. Selamat bertunang hehe.. Pemalu rupanya azal.. “

” Laki_laki biasa, nak girlfriend yang beautifull, tall, white skin. Laki-laki luar biasa cem azal, nak girlfriend mata brown saje.. “

” Hehe berkenan dekat Fikah ya Azal.. Hahah stresss dia dengan pertanyaan ibu.. hensem laaa azal ni.. Adedehdeh nk mate kaler brown jee.. “

” Senang depan rumah, ibu pun tak sempat nak rindu dekat sgt.. Tak jauh la nak balik kg azal, dpn umah jerrr.. nak4l ibu ni menyakat azal, cute azal.. “

” Siapa gerangan yg berkaca mata yg dimaksudkan ibu nyer tuuu.. MasyaAllah… Lucu ny bg azal ni.. Wowww nak mata warna brown.. “

” Kahwin kan dia jer kak ina.. biar isteri dia pula jaga dia.. berdikari insyAllah boleh tu.. You are such an awesome mum.. “

Alahai Azal ni, m4lu-m4lu pula kena usik dengan ibu. Ibu pun saja je nak menyak4t Azalkan. Alahai comel sungguh dua ber4nak ni. Apa-apa pun semoga Azal sentiasa sihat, bertemu dengan pasangan yang boleh menjaga Azal selama-lamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG zarinazainuddin_

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..