” Selamat tak terkelu4r je bij1k mata Faeez haha.. ” – Netizen

Video Rea Kool FM Pr4nk Suaminya, Faeez Ikhwan Dengan Menunjukkan Alat Pengesan Kehamilan. Ish Lain Macam Sungguh Reaksi Wajah Faeez Ni. Tak0t Ke Happy Tu, Haha Terkena !!

Bagi pendengar setia stesen radio Kool FM, penyampai bernama Rea bukanlah asing lagi. Suaranya yang kedengaran di corong konti stesen ini sejak bertahun lamanya dan Rea mempunyai pengikutnya tersendiri.

Rea sudahpun mempunyai seorang cahayamata bernama Dhia Madeena. Isteri kepada pemain dram kumpulan Drama Band, Faeez Ikhwan ini juga seorang yang sentiasa positif dan ceria baik di konti mahupun di luar.

Meninjau akaun Instagram Rea, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Rea membuat pr4nk kepada Faeez. Kelihatan Rea menghulurkan alat mengesan kehamilan berwarna pink kepada Faeez sambil memberitahu dirinya hamil lagi.

Faeez yang nyata terkej0t dapat dilihat daripada mimik mukanya sehingga bulat matanya. Menanyakan Rea adakah ser1us Rea hamil lagi, reaksi Faeez ini membuatkan peminat terhibur. Rea yang tidak dapat menahan ketawanya dengan gelagat suaminya ini menjawab itu adalah ujian kehamilan ketika mengandungkan Dhia dahulu.

Jom tonton video di bawah :

Pr4nk Rea ini dan reaksi spontan Faeez ini mendapat respon daripada peminat. Alahai Rea, sampai terlop0ng si Faeez dibuatnya nak4l ye. Antara komen-komen peminat :

” Haha member terkej0t betul haha.. ” – Syura Badron

” Sabar bro aku paham perasaan tu haha. Sila bal4s balik pr4nk ini ok cc Rea. Lebih pada tak0t nampaknya tu haha.. ” – Zarul Umbrella

” Cu4k sungguh muka dia, puc4t terus haha. Sabar k Faeez, aku paham perassan bila tengok muka tu haha. Team bap4k bap4k.. “

” Tak baik main perasaan haha. Ad0i so funny, jah4t Rea, mesti debor g1ler Faeez. Macam terkej0t daripada mimpi gitu.. “

” Baru nampak muka dhia ikut sape, dia punya muka cu4k tu. Nak4l betul Rea haha. C0nfuse dia suka ke tak sebenarnya.. “

” Kita pulak yang cu4k tengok muka dia wey, adeh. Sekali betul betul ada Rea haha. Kalau betul aku pun terkej0t bukan Faeez je.. “

” Jah4t laa, his reaction haha cu4k member. Tidur pun tak cukup nak tambah lagi haha. Bulat mata kawan tu, terkej0t sakan.. “

” Selamat tak terkelu4r je bij1k mata Faeez haha. Reaksi tu paling mahal, dia punya uishh sambil bangun tu haha.. Muka macam nak nang1s pun ye.. “

Ad0i Rea, memang berjaya la pr4nk kali ini sambil Faeez pun terkej0t g1la. Mata bulat dengan muka cu4k tu, so cute la Faeez. Hanya geng bapak yang terp4ksa berjaga malam je yang tahu, haha. Apa pun, semoga Rea dan Faeez berbahagia selalu dan cepat-cepat tambah anak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rea Kool FM

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..