Connect with us

Artis / Selebriti

” Satu hari dia cerita pasal girlfriend dia, mak tak bersedia lagi ni anak oiii.. ” – Noor Nabila

Video Jebat Jayden Bercerita Tentang Girlfriendnya Kepada Mummynya, Noor Nabila Buat Ramai Terhibur. Amboi Jebat, Dada Bunyi Dup Dup Dup Bila Tengok Girlfriend Yer. Part Berlakon Selamatkan Girlfriend Kena Cul1k Tu Kelakar, Macam Baba Sangat. Gelak Besar Mommy, Haha !!

Nama si cilik Jebat Jayden ini memang tidak asing lagi buat kita. Jebat yang merupakan anak kepada pelakon Sharnaaz Ahmad ini mempunyai ramai peminat yang sentiasa mengikuti perkembangannya dari semasa ke semasa. Gelagatnya begitu mencuit hati ramai.

Meninjau di akaun Instagram Srikandi79 telah dikongsikan beberapa video baru yang memaparkan gelagat Jebat bercerita tentang ‘girlfriend‘nya kepada ibunya, Noor Nabila. Menerusi video pertama, Jebat berkata dadanya berbunyi ‘dupdupdup’ ketika melihat ‘girlfriend‘nya itu.

Menerusi video kedua pula, Nabila mengatakan hampir seharian Jebat asyik bercerita tentang ‘girlfriend‘nya. Melalui video ketiga pula, Jebat berlakon sedang marah kepada orang yang cuba mahu cul1k ‘girlfriend‘ daripadanya. Seloroh Nabila, gaya Jebat seperti babanya.

Perkongsian ini telah menarik perhatian warganet. Ramai yang terhibur dengan gelagat Jebat dan ada juga yang mengatakan Jebat memiliki bakat berlakon seperti Sharnaaz. Sehingga kini, video terbaru Jebat telah menerima ratusan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur melihat gelagat Jebat yang semangat cerita tentang girlfriend kepada Nabila. Antara komen-komen warganet adalah :

” Ya Allah anak sapa lh ni pndai btol buat lawak ge4m plk dgar Jebat ckap, hahahahahaha kita yang dengar pun terhibur sangat, hahaha.. “

” Hamboiiii.. Dupdupdup ye Jebat… Sampai satu rumah ketawa riuh dengar cerita Jebat, hahahaha.. Siapalah gf Jebat tu, suka sangat k1ss.. “

” Β Bukan main hang Jebat… Boleh tahan juga no lawak la.. Memang perangai baba sebiji lah Jebat ni, boleh jadi pelakon nanti.. “

” Ada bakat pelakon lah, haahahahahahaha.. Bukan mummy Jebat je ketawa, kita yang tengok video Jebat pun tumpang ketawa jg, lawak sangat.. “

” Mana tumpah kuah kalau tak ke nasi betul tak.. Hahahaha Jebat macam tiru gaya baba awk je ni.. Betul2 Sharnaaz junior lah.. “

” Hahahaha siap dng ludah aduh Jebat Jayden… You buat aunty ketawa besar lah Jebat.. Betul mummy cakap, Jebat macam baba lah.. “

” Lebih menarik perhatian.. Suara ketawa tuu.. Kita pun ikut sama ketawa.. Amboi tak0t acik tengok lakonan Jebat, hebat betoi Jebat ni tk sangka.. “

Amboi Jebat, baru umur 5 tahun dah pandai cerita bab girlfriend yer, mommy pun pasrah je dengar cerita Jebat. Kalau Baba tengok video Jebat, mahu Baba pun gelak sama. Kelakar sangat Jebat, lagi-lagi part Jebat berlakon mar4h orang nak culik girlfriend dia tu, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG srikandi.79, jebatjayden

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT