Connect with us

Artis / Selebriti

” Sangat humble dari dulu Fasha Sandha ni, sangat soft spoken.. ” – Netizen

Video Jawapan Fasha Sandha Ketika Ditemuramah Oleh Wartawan Tentang ‘Menyepi’ Sewaktu Mengerjakan Umrah. Lemah Lembut Dan Percakapan Yang Sangat Berlapik. Part Yang Kisah Kat Meja Makan Tu Paling Hebat, Tak Semua Boleh Buat Ni !!

Beberapa minggu yang lalu, pelakon jelita Fasha Sandha dan suaminya, Aidil Aziz telah pun berangkat ke tanah suci Mekah bagi mengerjakan ibadat umrah. Ini merupakan kali pertama Fasha menjejakkan kaki ke sana dan lebih istimewanya dapat pergi bersama suami tercinta.

Sepanjang Fasha berada di tanah suci, tiada satu pun update yang dikongsikan oleh Fasha di media sosialnya. Sunyi sepi tanpa sebarang perkhabaran, tahu-tahu sahaja Fasha dan Aidil telahpun selamat pulang ke tanahair.

Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan temuramah antara Fasha dan pihak wartawan ketika press conference untuk drama baru lakonannya yang bakal ditayangkan di TV3.

Ketika ditanya mengenai mengapa tidak berkongsikan berita sepanjang di Mekah, jawapan Fasha mendapat pujian ramai. Lebih suka untuk tidak berkongsi dan pada waktu itu juga banyak perkara lain yang dilakukan olehnya, itu antara jawapan yang diberikan oleh Fasha.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian ini telahpun meraih ribuan tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Yes betul budiey ni akak sgt suka dia sgt humble dari dulu fashasandha. sangat soft spoken dan pandai menghormati orang sekelilingnya.. “

” Bagusnya Girl.. cakap semua berlapik tak nak bagi orang lain terasa. Love you.. love part meja mkn no fon. tak semua org mampu praktikkn dgn mudah.. “

” Betul.. byk masa lain kita dh bz dgn phone.. masa makan dgn family, suami isteri or ank2 or pasangan.. please no phone. Ckp sesama sendiri create love.. “

” Alhamdulillah. Contoh terbaik fashasandha ni. Fasha Sandha ni memang genuinely baik hti, bersih hatinya. Moga Allah kurniakan dengan lebih taqwa dan keberkatan rezeki.. “

” Old school lg bgus.. mrapatkn antra kita.. Old school style tu la yg elok kan.. ada masa kene rht dr socmed sesekali kan.. “

” Loveeeee. Cakap pun tak da sesiapa nak terasa. Betul la setiap orang cara masing. Suka cara fasha… old school pun cara tu sgt2 berkesan.. asyik dgn phone je canela nk berckp dgn family kn, nk beribadah pun tenteram sgt.. kan.. “

” Suka cara old school dari terlalu modern, tak semua benda perlu modern je kan. Love your style.. “

Betul kata Fasha, setiap orang ada cara masing-masing dan tidak ada yang sal4h sama ada berkongsi ataupun tidak. Part old school rule yang diamalkan oleh Fasha sekeluarga tu memang bagus. Terbaiklah dan moga dapat menjadi inspirasi buat semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT