” Sampai tak perasan pulak Elsa tu kak Ayda. So cute.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Ketika Sambutan Ulangtahun Kelahiran Anak Saudara Nabil Mahir, Penampilan Ayda Jebat Jadi Perhatian. Nampak Sama Tapi Bukan Dia. Comelnya Ayda, Olaf Pun Cute !!

Penyanyi dan pelakon Ayda Jebat sudahpun bergelar tunang kepada pengacara Nabil Mahir. Mengadakan majlis pertunangan mereka secara online, pasangan merpati dua sejoli ini sedang menghitung hari untuk ke fasa seterusnya iaitu perkahwinan. Baik Ayda mahupun Nabil, mereka amat disenangi oleh keluarga masing-masing.

Ayda juga amat rapat dengan anak-anak saudara Nabil. Hubungan erat mereka dapat dilihat daripada perkongsian di Instagram Ayda dan Nabil. Gadis yang ceria dan bersikap gil4-gil4, Ayda pula sering buat ramai yang terhibur dengan aksi dan ketawanya. Sempena hari ulangtahun kelahiran anak saudara Nabil bernama Maya, mereka merancang sesuatu yang hebat untuk majlis itu.

Bertemakan Fr0zen, Ayda dan Nabil mengenakan kostum animasi itu dengan Ayda sebagai Elsa dan Nabil sebagai Olaf. Kemeriahan majlis cukup dirasai dan Maya juga amat gembira dengan dekorasi dan kek yang disediakan khas untuk dirinya itu. Penampilan Ayda yang cantik pasti menjadi perhatian. Sama macam Elsa tapi dalam versi Melayu.

Menerusi akaun Instagram, Ayda Jebat telah berkongsikan beberapa keping gambarnya yang comel dalam kostum karton animasi Fr0zen. Ayda yang membawakan karektor Elsa kelihatan cantik dalam baju berwarna biru. Untung sungguh si comel Maya dapat sambutan hari lahir meriah sebegini. Terbaik Ayda dan team !

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Penampilan Ayda ini menarik perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Sampai dah tak perasan pulak Elsa tu kak Ayda haha. So cute.. “

” Olaf dh besar… ade jnggut.. “

” Alooo somelnya Elsa.. Fr0zen 3 versi nak4l.. “

” Sesuainya jadi elsaa.. “

” Saya peminat Elsa… tapi selepas melihat gambar ini, saya tertanya Tanya adakah Elsa pakai sarang burung walit atas kepala.. “

” Comel Sgt Elsa ayda jebat Dan Olaf nabil mahir.. Terbayang Fr0zen dlm bahasa Melayu… “

” HAHAHAHAHAHHAHQHAHA oh my god kakak so chomel .. “

Comel betul Ayda dalam kostum Fr0zen ni. Lagi excited dari kanak-kanak gayanya namun menghiburkan hati semua tetamu yang hadir. Beruntunglah Nabil ada tunang comel dan sporting macam Ayda Jebat. Apa pun, semoga Ayda sentiasa ceria sebegini dan terus menyinari insan lain dengan gelak tawanya itu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayda Jebat, IG Nabil Mahir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..