“Sampai kem4m bibir tu, wah dah nak tumbuh gigi ke.. ” – Netizen

Perkongsian Terbaru Video Anak Farah Nabilah, Andre Omar Cur1 Perhatian Ramai.  Wah, Dah Nak Tumbuh Gigi Yer Andre. Comelnya !!

Sebut sahaja nama Andre Omar pastinya ramai yang mengenali wajah bayi comel ini. Andre Omar atau lebih mesra di panggil Andre merupakan anak kepada pelakon cantik di Malaysia iaitu Farah Nabilah. Andre merupakan putera sulung Farah yang dilahirkan pada tahun 2020.

Hasil tinjauan di akaun Instagram peribadinya, satu video telah dimuatnaik. Video itu memaparkan Andre yang mengh1sap jari mummynya. Situasi kelihatan Andre yang telah mula melalui fasa gat4l gusi. Kata orang jika bayi mengal4mi situasi seperti ini kerana mahu melalui fasa penumbuhan gigi.

Untuk sedikit info tambahan, pertumbuhan gigi sangat penting kepada tumbesaran anak-anak. Salah satu tanda untuk mengenal bayi yang akan tumbuh gigi melalui t4biatnya yang suka menggig1t. Hal ini kerana dengan gig1tan dapat memberikan kelegaan kepada gusi bayi. Mungkin itulah yang dirasakan oleh Andre yer.

Sekejap sahaja rasa masa berlalu, baru sahaja Andre dilahirkan. Kini Andre sudah mencapai beberapa bulan dan sudah mahu ke fasa penumbuhan gigi. Alahai Andre semakin membesar semakin comel mukanya. Selepas ini boleh lah start makan banyak benda yer.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video comel Andre ini telah mendapat banyak tanda suka dari followers. Iyelah, siapa yang tak ger4m tengok baby comel macam Andre ni kan. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Comelnya skli pndang mcm baby gabby ank timah.. macam my baby.. sampai kem4m bibir tu.. Wah dh nk tumbuh gigi ke tu.. “

” Buy him a teether soon hehehe.. Muka mcm mommy.. Heyyy comel nyerr.. sama tarikh dgn anak saya 22hb 10… boy jgk.. moga jadi anak yg soleh.. “

Semakin membesar wajah Andre dikatakan sama dan banyak mengikuti muka mummynya. Kalau melihat Andre senyum saling tidak tump4h seperti muka Farah Nabilah. Bukan itu sahaja, walaupun masih belum tumbuh rambut, Andre tetap kelihatan comel.

Sejuk mata memandang melihat wajah Andre yang sangat cute. Pastinya Andre sentiasa menjadi penyejuk hati dan peneman mummy dan daddy. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Andre membesar menjadi seorang anak yang sihat dan berjaya dunia akhir4t dan selalu ceria bersama insan-insan tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG andreomar_, farahnabilahofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..