” Sama macam mommy dia, nak bergoyang je. Hehe.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Ayda Jebat, Ana Nayla Berj0get Sambil Makan Buat Ramai Terhibur. Eh, Ni Mesti Selalu Tengok Mummy Berj0get Yer. Macam Kena Je Joget Nayla Dengan Muzik Latar, Comel Sungguh !!

Meninjau ke akaun Instagram Ana Nayla iaitu anak kepada Ayda Jebat dan Nabil Mahir, perkongsian video Nayla pergi bersarapan telah meraih perhatian ramai. Nayla dilihat seorang bayi yang sangat aktif dan comel.

Apa yang membuatkan ramai netizen terhibur apabila menonton video ini ialah gelagat Nayla berj0get ketika makan di penghujung video. Tambahan pula muzik latar untuk video ini juga nampak sesuai dengan goyangan Nayla.

Pastinya Nayla sering melihat ibunya menari sama ada di rumah atau pun di kaca televisyen. Nampak lenggokan Nayla tu macam mommy sangat, hehe. Suka sangat Nayla makan sambil berj0get-j0get ye.

Perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 3 ribu tanda suka daripada warganet buat masa ini. Nayla juga sudah mempunyai sejumlah pengikut yang ramai di Instagram iaitu lebih daripada 100 ribu orang pengikut.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji mata Nayla yang bulat dan cantik. Antara komen-komen yang diberikan :

” Mata tu bulat sangat, ger4m eh.. cute lah ana nayla.. apa cute sangat ni joget joget je dia.. mesti comel sambil berdiri.. “

” Kenapa comel sangat Ger4mlah Mata little Anana bulat BESAU.. Bilaaa nk boleh bercakap ni? Asyik duk joget n makan je.. “

” Comeinye diaa.. mata tu mataaa.. Sama macam mommy dia ke nak bergoyang je ger4m tengok mata bulat tu.. “

” Comelnya… mata tu special.. syukur alhamdulillah.. Happynya dapat makan. Ololo tomey nya dia.. sebiji ibunya.. “

” Ger4m la aunty tengok mata awak tu.. Selamat bergoyang Ana Nayla¬†shomel bethol.. Budak bijak babygal ananaylaofficial ni suka joget2 mcm Mummy dia lah tu.. “

” Lembut je tengok nayla.. mata cantik.. Comey baby suka betul menari ya.. Sebijik muka ayda jebat..¬† ger4m eh.. “

” Alololo Nayla comeyy. Nayla dah pandai jalan belum ? Kalau jalan mesti comey kan sambil bergoyang jugakk.. “

Jika diperhatikan wajah Nayla ini banyak seiras dengan wajah ibunya terutamanya pada bahagian mata Nayla yang bulat. Semoga Ana Nayla membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah, amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ana Nayla

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan…