” Sak1t ahh sak1t, gelak sama macam baba.. ” – Netizen

Video Terbaru Jebat Jayden Bersama Bapanya, Sharnaaz Ahmad Buat Ramai Terhibur. Comel Jer Suara Jebat. Part Mengadu Sak1t Tu Alahai Manjanya !!

Jebat Jayden Ahmad merupakan satu-satunya permata hati pelakon Sharnaaz Ahmad bersama bekas isterinya, Noor Nabila. Jebat dilahirkan pada tahun 2018 dan akan menginjak ke usia 3 tahun pada tahun ini. Sharnaaz sering berkongsi detik bersama Jebat di akaun media sosialnya.

Menerusi akaun Instagram, Sharnaaz telah berkongsi satu videonya ketika bersama Jebat. Video tersebut dirakamkan ketika mereka berada di dalam kenderaan. Jebat duduk di tempat sebelah pemandu, manakala Sharnaaz di bahagian kerusi pemandu.

Jebat kemudian ingin menggunakan hand sanit1zer namun dia tidak tahu cara hendak membuka botol tersebut. Apabila diajarkan cara untuk membukanya, jari Jebat pula tersep1t pada penutup botol tersebut.

Suara Jebat yang mengadu rasa sak1t telah meraih perhatian peminat. Alahai, manja sangat suara Jebat dan comel sangat. Gelagat Jebat itu telah mendapat lebih 150 ribu jumlah tontonan dalam masa 10 jam ia dimuatnaik.

Jom tonton video di bawah :

Video ini telah membuatkan ramai terhibur. Ada juga yang ger4m melihat kem0ntelan Jebat. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Pandai nye jebatttt… nk pakai hand sanitt1zer ke tu comel je ckp sak1t pon. walau bkn baba yg salah. tetap baba yg tetiba ckp s0rry s0rry. hilang taik0 baba, anak pny pasai.. “

” Ger4m lah tengok budak cerdik ni. Eeee cub1t satg pipi tu.. Taik0 tak taik0 tail0ng tak tail0ng. Jumpa anak, sorry ah boss. Anak menang So sweet.. “

” Gelak sama macam daddy. sak1t ahh sak1t, jebat funny lah you. May Allah bless both of you till Jannah.. “

” Assalamualaikum jebat anak soleh dunia akh1rat Aamiin. Hahha yg sak1t tu msti nk manja2 dgn baba, so cute.. “

” Part gelak tu mcm Baba dia. ger4m tengok hidung dia tu… kembang naw2.. comelnya. Sak1t ah sak1t. Alahai comel nya jebat.. “

” Ger4mnya tgk. Comel sgt. Sekejap dah besar. Kikikikiki.. mcm2 Daddy nya (betul pula tu style-Rambut dan Seluar nya .. “

” Gelak gatai… Comel jebat. Hikk hikk sakit sakit.. Ad0ii jenoh gelak. Comelnya.. Dh pandai ckp. Comel je dia sebut sak1t.. “

Sekejap je rasanya melihat Jebat sudah semakin besar. Semakin hari semakin comel gelagat dan telatah Jebat. Ada sahaja yang mencuit hati ramai. Semoga Jebat Jayden membesar menjadi anak yang soleh dan kebanggaan ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..