” S4lah timing lah Mina tanya Yusoff, haha.. ” -Netizen

Video Gelagat Anak Dato’ Aliff Syukri, Ameena Bertanyakan Satu Soalan Kepada Adiknya, Yusoff Al Qardawi. Namun Jawapan Yusoff Buat Ramai Terhibur. Comel Dua-Dua !!

Bagi yang mengikuti perkembangan anak kecil jutawan kosmetik Dato’ Aliff Syukri iaitu Yusoff Al Qardawi di akaun Instagram, pasti tahu yang Yusoff begitu rapat dengan kakaknya, Ameena. Ada sahaja perkongsian mengenai gelagat mereka berdua yang menjadi perhatian umum.

Terbaru, ibu Yusoff iaitu Datin Shahida ada berkongsi video yang memaparkan gelagat Yusoff bersama Ameena. Menerusi video itu, Yusoff sedang makan telah disapa oleh Ameena. Ameena telah bertanyakan satu soalan kepada Yusoff iaitu adakah Yusoff menyayanginya.

Namun jawapan yang diberikan oleh Yusof buat Ameena terus beredar. Gelagat mereka dalam video tersebut telah dirakam sendiri oleh Datin Shahida dan mendengar jawapan daripada Yusoff itu, membuatkan Datin Shahida turut ketawa.

Hingga kini, video Yusoff dan Ameena telah mendapat tontonan sebanyak 22,353 ribu dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Comel tengok video dua beradik ni, ada je gelagat mereka yang mencu1t hati.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur mendengar jawapan Yusoff kepada Ameena. Antara komen-komen menarik adalah :

” S4lah timing lah Mina tanya Yusoff, haha. Comel tengok dua beradik ni kalau bersembang. Mesti je ada yang lucu.. “

” Isi perut bagi kenyang dulu, baru jawab nanti. Cute lah Yusoff, boleh tahan kerekk dia jawab kat Ameena, haha.. “

” Macam abang-abang lah Yusoff ni. Sekali dengan mama ketawa dengan perang4i anak-anak, haha.. “

” Amboi Yusoff, fokus betul pada makanan. Jawab la sayang dekat kakak tu. Mesti tengah lapar tu, mood mal4s layan.. “

” Haha kemain eksyen Yusof yer. Cutenyaaa Mina and Yusof punya conversation. Semoga saling sayang hingga ke akhir hayat, amin.. “

” Yusoff ni, kecil-kecil dah kelakar. Haha handsome boy lah Yusoff . Ameena pun makin manis, muka dah macam abg Amar.. “

” Salah masa dan situasi lah Mina, haha kawan tengah layan makan. Soalan bab sayang ni kena jawab lepas kenyang, betul Yusoff.. “

Patut lah ramai yang terhibur, memang kelakar tengok gaya Yusoff jawab tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengharapkan semoga Yusoff dan Ameena membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan solehah buat kedua ibubapa mereka, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Yusoff Al Qardawi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..