Connect with us

Artis / Selebriti

” Puteri Sarah menang1s lagi. Nampak je macam kuat dah move on tapi hakikatnya.. ” – Netizen

Video Puteri Sarah Liyana Bersama Keluarga Dan Mertuanya Di Majlis Pelancaran Buku Buat Ramai Tersentuh. Sekeras-Keras Puteri Sarah, Tumpah Juga Air Matanya. Sayu Tengok Sarah Berpelukan Dengan Datin Patimah !!

Menerusi akaun Instagram Puteri Sarah Liyana, telah dikongsikan satu video yang memaparkan suasana ketika pelancaran buku berjudul Puteri Sarah Terus Melangkah. Ini adalah naskah yang menceritakan segala per1t jerih kehidupan Puteri Sarah.

Sekali pun Puteri Sarah sering kelihatan ceria dan tersenyum, hati wanita itu tersentuh juga saat disentuh tentang keluarga. Puteri Sarah tidak dapat menahan air matanya ketika mengucapkan terima kasih buat kedua ibu bapa dan mentuanya. Benar kata Puteri Sarah, family dan anak-anak adalah kekuatannya.

Berderai air mata warganet melihat kesayangan mereka ini sed1h sebegini. Lebih mem1lukan melihat betapa akrabnya Puteri Sarah bersama Datin Patimah dan Datuk Yusof Haslam yang turut sama hadir tanda sokongan kepada menantu mereka ini.

Datin Patimah memeluk erat Puteri Sarah ketika naik ke atas pentas. Hanya Allah yang mengetahui perasaan Puteri Sarah ketika ini. Namun Puteri Sarah wanita yang beruntung kerana setiap tindak tanduknya mendapat sokongan daripada kedua ibu bapa dan mertuanya.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, ribuan tanda suka telah pun dicatatkan untuk perkongsian oleh Puteri Sarah ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Aku rasa respect lagi Dengan mertua dia yg sngt selalu sokong dia dari anak dia sdri.. susah nk dpt mertua mcm ni.. ”

” Sebak nengok video tu, insyallah ada hikmah dan pelangi yg indah yg Allah akan hadiahkan utk Sarah n kids.. ”

” Sed1hnya tengok.. gantikan lah kesed1han pender1taan yg dia lalui dgn sebanyak2 nikmat yg besar utknya aminn.. ”

” Untung Sarah ni. Semua keliling dia syg dia. Untung sgt dpt mil n fil yg syg sgt dkt dia. Alhamdulillah.. suka datin dan dato yusuf layan sarah satu dlm seribu dpt mertua mcm tu.. ”

” Beruntungnye tuan badan… xkire apa jua situasi sentiasa mndpt sokongan dr mertua… xpe xdpt kasih syg dr seorg lelaki tp dia dpt anugerah terindah kasih syg dr kedua2 keluarga… how precious it is.. ”

” Moga Allah kurangkan kesed1han buat datin dan dato’ juga. dia sentiasa sokong menantu nya .. dalam hati mereka kita x tau .. betapa sed1hnya kan bila anak sendiri berpaling.. ”

” Kita pun tumpang nang1s sama.. meqambu ayaq mata weh. Semoga Sarah terus kuat melangkah untuk anak-anak. Sed1h tengok Datin Patimah pel0k Sarah.. ”

” Tak boleh nak berkata-kata, auto menang1s tengok video ini. Selepas hujan pasti ada pelangi. Keep it up PSL.. ”

Tiada kata yang dapat mengungkap betapa besar kasih sayang Datin Patimah dan Datuk Yusof terhadap Puteri Sarah. Semoga apa jua yang mendatang, keakraban ini kekal berpanjangan dan Puteri Sarah menemui bahagianya bersama orang yang benar-benar menghargai.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Puteri Sarah Liyana, IG Majalah Nona

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT