” Positif guys, nak kena buat apa ni.. “

Hari Ke 13 Perintah Kawalan Pergerakan, Aeril Zafrel Sahkan Dirinya Posit1f. Dah Kenapa Tu Aeril !!

Siapa tidak kenal dengan pelakon Aeril Zafrel. Namanya antara aktor-aktor kacak yang popular di Malaysia. Memiliki 4.3 juta pengikut di akaun Instagramnya, nama Aeril sudah ada peminat setianya yang tersendiri. Kacak dan sering up to date dengan isu semasa membuatkan Aeril sentiasa menjadi tumpuan.

Sejak tularnya applikasi Tik Tok, Aeril adalah salah seorang artis yang aktif dalam membuat video Tik Tok. Tidak hanya melakukannya secara berseorangan, malahan anak-anaknya juga sering menjadi ‘mangs4’ sebagai penemannya. Sampaikan si kecil Ayya Soffya pun beberapa kali sudah ber Tik Tok dengan ayahnya ini.

Walaupun sudah beberapa kali dikant0ikan isterinya Wawa Zainal, Aeril semakin hari semakin aktif bermain Tik Tok. Apatah lagi pada saat sekarang, berkuatkuasanya perintah kawalan pergerakan, semakin banyak video Tik Toknya dikongsikan di akaun sosialnya itu.

Menerusi akaun Instagram, Aeril Zafrel telah berkongsikan satu gambar kartun yang menunjukkan karektor seseorang yang sedang diuji suhu. Namun kapsyen Aeril yang melucukan yang mengatakan dirinya posit1f buat netizen tergelak. Dasar pelakon, dasar Tik Tokers. Hahaha !!

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Positive guys 😭😭😭 Nak kena buat apa ni??

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Rata-rata netizen terhibur dengan perkongsian gambar ini. Antara komen-komen netizen :

” Par4h dah ni.. “

” Posit1f dem4m tiktok.. “

” Makin quarant1ne makin posit1ve hahaha.. “

” Tulah dah cakap jangan main kan dah posit1ve.. “

” Tik tok femes. Banyakkan video, keep posit1ve.. “

” Bahay4 ni tak ada ubat.. “

” Hahahahahahahha posit1ve tiktokers ni.. “

” Hahahahahahahaha kaki tiktok kuat abang aeril ni.. “

Adui Aeril makin hari makin menjadi-jadi dah ni. Memang dah jadi kaki Tik Tok femes sekarang. Sampaikan peminat ternanti-nanti video Tik Tok Aeril. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Aeril tetap bersemangat menghiburkan peminat seluruh tanahair dengan video Tik Toknya itu. Chaiyok chaiyok Aeril !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..