” Tak faham macam mana la boleh popular, muka takde la cantik mana pun.. “

Terima Komen Negat1f Daripada Netizen, Respon Ayda Jebat Dapat Sokongan Peminat. Dah Tak Pasal-Pasal Kena Hent4m Berjemaah !!

Memiliki suara yang merdu dan lakonan yang hebat membuatkan namanya semakin dikenali. Gadis gen1t yang berasal dari Melaka ini seorang yang ceria dan sentiasa ketawa. Siapa lagi jika bukan Ayda Jebat. Diberi nama Nur Suhada binti Jebat, beliau mula berkecimpung dalam dunia hiburan pada tahun 2011.

Mula bergerak sebagai seorang penyanyi pada waktu itu dengan single pertamanya berjudul ‘ Beri Aku Waktu ‘. Hanya setelah itu, Ayda mula mendapat tawaran dalam bidang lakonan dan telefilem pertama lakonan Ayda, Cer Citer Cinta yang menggandingkannya bersama pelakon cantik Rozita Che Wan dan Shahir.

Mula mengatur langkah, lakonannya yang semakin mantap dan penuh penghayatan membuatkan namanya semakin menjadi buru4n pengarah. Girlfriend Aku Dari Ner4ka, Kub0r Berdar4h, 3 gadis Manis, Cinta Bukan Kristal dan Cindai antara lakonannya yang sangat meningg4lkan kesan di hati penonton.

Menerusi akaun Instagram, Ayda Jebat telah berkongsikan satu video lama ketika di awal penglibatannya dalam dunia lakonan yang sedang mendendangkan lagu Hindustan. Suara yang merdu dan wajah ayunya berambut panjang itu menarik perhatian ramai netizen.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji penampilan Ayda pada waktu ini. Antara komen-komen netizen :

” Alaaaaa comelnyaaaaaa Adek akakkkkkkkk.. “

” Cantik ayda jebat masa berambut panjang.. “

” Ayda jebat kan cantik dulu rambut panjang.. “

” Dulu muka innnocent. Comel je sejuk mata memandang.. ”
” Cantikknyaaa.. Ayu gitu.. “

” Comeyy nyee kak aidaa good voice.. “

” Zaman ni awak lagi lawo, muka cantik dan deb4b-deb4b tu comey sangat.. “

” Lebih cantik dan feminim dengan rambut panjang.. “

Namun ada juga komen yang kurang menyenangkan dan mendapat respon daripada Ayda sendiri. Rata-rata peminat Ayda menyel4r tindakan netizen berkenaan.

Cantik itu suatu yang subjektif dan pandangan mata tidak akan sama antara satu sama lain. Namun bagi pelakon dan penyanyi berbakat seperti Ayda, tidak keterlaluan jika dikatakan dia tidak bersandarkan pada rupa paras kerana bakatnya lebih menyerlah. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ayda akan terus success dalam karier.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayda Jebat by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..