” Pergh mantap mommy Jebat, paling win haha.. ” – Netizen

Koleksi Video Jebat Jayden Bersama Ucapan Hari Lahir Oleh Sharnaaz Ahmad Raih Perhatian Peminat. Wah, Mommy Jebat, Noor Nabila Pun Bagi Respon. Aiyok Baba !!

Hari yang dinanti-nantikan Sharnaaz Ahmad dan si kecilnya Jebat Jayden akh1rnya tiba. Hari ini tanggal 30 Ogos kedua-duanya berkongsi tarikh lahir yang sama. Meninjau akaun Instagram Sharnaaz Ahmad, telah dikongsikan satu video khas yang memaparkan video kenangan mereka bersama dan c0retan hari lahir untuk Jebat.

Memanggil Jebat dengan nama my little man, Sharnaaz berharap Jebat akan membaca coretannya ini suatu hari nanti. Meluahkan rasa sayangnya terhadap Jebat, Sharnaaz berjanji akan selalu ada bersama Jebat mengharungi segala dugaan.

Ungkapan maaf juga dituliskan oleh baba Jebat ini andainya dia tidak menjadi baba yang terbaik. Namun Sharnaaz akan mencuba sedaya upayanya untuk memenuhi semua impian permata hati kesayangannya ini.

Di akh1r coretannya itu juga, Sharnaaz sempat bergurau dengan mengatakan andai ada sesiapa yang ingin memohon untuk menjadi ibu tiri Jebat, bolehlah menyiapkan resume. Alahai Baba, sempat lagi melawak.

Jom tonton video di bawah :

Kapsyen Sharnaaz ini telah menarik perhatian peminat. Tidak dinafikan Sharnaaz memang bapa yang baik dan penyayang untuk Jebat dan ini diakui oleh peminat sendiri. Antara komen-komen mereka :

” Happy birthday ampa dua. Tak sabar tengok Jebat pi school. All the very best to the best Father and son.. “

” Happy birthday Abang dan Jayden. You’re the best father to the best little boy abang.. ” – Athisha Khan

” You was the great father.. Serius respect g1la truly changed lepas dpt jebat. Dari dia kecik sampai skrang. Your life journey mmg ohsemm.. InsyaAllah Jebat akan jd seorang anak yg hebat dan kuat mcm baba dia.. “

” Sed1h pula baca. I respect you for showing so much love to jebat. Happy birthday to you and boy. the best father ever.. “

” Jebat approve dulu okay. Happy birthday big boy, untuk baba Jebat juga. Semoga Jebat jadi anak soleh dan baba bahagia selalu.. “

” Happy birthday Jebat Jayden and greatest mamu in da world. Ala tetiba seb4k, you raise you son so well. He gonna be as strong as his baba.. “

” Happy Birthday Jebat Handsome anak Baba. Jadi anak yang handsome, baik, soleh dan better dari Baba okay. Nanti besar baca comments kami semua tau. Semua sayang Jebat.. “

” Pergh mantap mommy Jebat, paling win haha. Jaga-jaga siapa nak hantar resume tu, ada dua orang nak interview ni haha. Best baba dan mommy la korang ni, respect.. “

Perkongsian Sharnaaz ini turut mendapat perhatian bek4s isterinya, Noor Nabila. Komen Nabila juga mendapat banyak likes daripada peminat. Terbaiklah mommy Jebat :

Seronok melihat hubungan antara Sharnaaz, Nabila dan Jebat ini. Segalanya yang terbaik hanya untuk si Jebat Jayden. Kami di Berita Kopak juga ingin mengucapkan selamat hari lahir buat Sharnaaz dan Jebat. Semoga sentiasa berbahagia dan gembira bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad, Noornabila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..