Connect with us

Artis / Selebriti

” Pergh cantik, berubah terus rupanya sebijik Aishwarya Rai.. ” – Netizen

Video Seorang Wanita Membuat Tutorial Makeup Seperti Wajah Pelakon Bollywood Terkenal, Aishwarya Rai Buat Ramai Kagum. Fuh Memang Terbaik Lah Hasil Tangannya, Sebijik Sama. Memang Wow Sangat !!

Kuasa solekan boleh merubah wajah seseorang menjadi lebih cantik dan jelita. Tidak itu sahaja, jika kena teknik solekannya, dari wajah biasa boleh menjadi luar biasa hasilnya dan berubah jauh daripada wajah asal.

Meninjau akaun Instagram Berita Kopak, telah dikongsikan satu video dari akaun Tik T0k nhasevianderson_ yang memaparkan seorang wanita diminta oleh pengikutnya untuk membuat tutorial makeup seperti wajah pelakon Bollywood, Aishwarya Rai.

Menunjukkan wajah Aishwarya di skrin handphone, wanita ini memulakan proses solekannya. Satu demi satu step ditunjukkan dan dapat dilihat teknik solekan yang betul untuk menghasilkan bentuk wajah dan hidung yang mancung.

Bahagian kening antara yang kemas dilakukan oleh wanita ini. Bukan mudah untuk makeup supaya kelihatan sama seperti diminta tetapi wanita ini berjaya melakukannya. Lihat sahaja pada penghujung videonya, memang wow sangat.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih perhatian daripada warganet dan ramai yang memuji kepakaran wanita ini bersolek. Antara komen-komen yang diberikan :

” Wow terbaik, samalah. Kalau buat full face lagi cantik ni. Dah sebijik sama dengan tuan asal. Tahniah dik, semoga lebih maju jaya.. “

” Pergh cantik, terbaiklah sis. Berubah terus rupanya, sebijik sama dengan Aishwarya Rai. Bestnya kalau pandai makeup.. “

” Waa sama lah, betul-betul pro. Terbaiklah, menjadi sangat solekan tu. Cantik, paling cantik kening tu.. “

” Wow cantiknya, hebat sangat. Sebijik sama, lepas ni try Dato’ Siti Nurhaliza pulak ye.. “

” Wow talented nya, tangan berseni sungguh. Power lah sis, berubah terus wajahnya. the power of makeup.. “

” Sis kalau makeup bagi nampak macam cikgu dalam cerita Long Khong tu mesti sebijik sama.. “

” Hebat kamu, lawanya makeup serupa sangat-sangat ni. Mula ingatkan Lesti Kejora hehe.. “

Tangan betul-betul berseni lah, sebel4h wajah nampak wajah asli, sebelah wajah lagi dit1ru wajah Aishwarya Rai. Nyata berbeza dan cantik sekali. Ini baru sebelah muka, jika disolek penuh lagi teruja warganet.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Berita Kopak, Tik T0k nhasevianderson_

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT