” Penuh kasih sayang cara seorang nenek melayan cucu-cucunya.. ” – Netizen

Video Anak-Anak Arw4h Siti Sarah Keluar Berbuka Bersama Raissuddin Dan Isteri Raih Perhatian Warganet. Part Makder Main Bersama Cucu-Cucu Tu Nampak Happy Betul !!

Setelah perginya arw4h penyanyi Siti Sarah Raissuddin, dilihat anak-anaknya bukan sahaja dijaga oleh suaminya, Shuib, malah ibu tir1 arw4h Siti Sarah yang mesra dipanggil Makder turut bersama-sama menjaga cucu-cucunya.

Ada sahaja perkongsian dikongsikan oleh Makder di Instagram tentang gelagat anak-anak arw4h Siti Sarah pasti mendapat perhatian warganet. Bahkan ramai yang suka melihat keakraban Makder bersama anak-anak arw4h.

Meninjau di akaun Instagram Siti Sarah Raissuddin, telah dikongsikan satu satu video yang memaparkan Raissuddin dan Makder telah membawa cucu-cucu mereka keluar berbuka puasa di sebuah hotel yang berkonsepkan Iftar bersama Upin & Ipin.

Namun yang menjadi perhatian pada kali ini adalah cara Makder melayan kesemua cucu-cucunya di mana selepas berbuka puasa, mereka bersama-sama telah melakukan aktiviti bermain dan kelihatan semuanya sangat gembira.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, rata-ratanya meluahkan rasa suka setelah melihat video terbaru Makder bersama anak-anak arw4h Siti Sarah. Antara komen-komen menarik adalah :

” Penuh kasih sayang cara seorang nenek melayan cucu-cucunya, suka tengok Makder, smga anak-anak ni dapat tumpang kasih dengan Makder.. “

” First tgok vdio ni sampai ke naik tgga serius nmpk arw4h. Allahuakbar ingat vdio lama, rupanya org lain.. “

” Semoga Raissuddin dan Makder dapat menjaga cucu-cucu mereka dengan penuh kasih sayang, insyaallah, amin.. “

” Wow the kids so happy. Matin the most happy. Untung anak-anak ni, wlaupun tak dapat rasa kasih sayang ibu lagi, masih ada Odey yang sangat sayangkan dorang.. “

” Alhamdulillah bertuah anak2 arw4h dapat nenek yg nmpak betul2 syg kan cucu, plus nenek muda. Syukur juga sebb mmg duduk sekali dan sangat manja.. “

” Of coz Matin yg paling happy. Seronok tgk anak2 Almarhum4h happy. Moga mereka tidak merasa terlalu sed1h krn pertama kali beraya tnpa Ibu.. “

” So happy tengok Makder bermain dgn cucu-cucu, sporting hbis. Terubat rindu bdk2 ni seketika dengan arw4h ibu.. “

Wah nampak Matin paling teruja, kemain happy dapat berbuka puasa dan bergambar bersama Upin & Ipin. Apa-apa pun, semoga anak-anak arw4h Siti Sarah ini membesar dengan baik dan menjadi anak-anak yang soleh serta solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Sarah Raissuddin, Suciuwais

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..