” Patutlah nampak berseri-seri lain macam, ada isi rupanya.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Mona Allen Bersama Pekin Ibrahim Sahkan Dirinya Kini Berbadan Dua Raih Perhatian Peminat. Wah Dah Besar Lah Baby Bumpnya. Pandai Mona Sor0k, Tahniah !!

Pasangan Pekin Ibrahim dan Mona Allen antara pasangan yang humble orangnya. Mendirikan rumahtangga sejak 4 tahun yang lalu, Pekin dan Mona selalu nampak romantis. Seringkali ditanyakan peminat mengenai perancangan untuk menimang cahayamata, akh1rnya impian peminat termakbul juga.

Pada perkongsian terdahulu ketika hari raya Aidilfitri, ramai yang menegur wajah Mona yang semakin berseri-seri. Tidak kurang juga yang menyedari perubahan Mona dan mengatakan nampak perutnya seperti memiliki baby bump.

Meninjau entry terbaru Mona Allen, telah dimuatnaik sekeping gambar Mona bersama Pekin berlatarbelakangkan pokok-pokok. Di ruangan kapsyennya pula, Mona mengucapkan rasa syukur dan meminta semua mendoakan yang baik-baik untuk dirinya.

Mona yang memakai busana berwarna hitam kelihatan memegang perutnya. Perutnya juga sudah nampak besar namun tidak dimaklumkan berapa usia kandungannya sekarang. Alhamdulillah, rezeki Mona dan Pekin untuk memiliki zuriat sendiri.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Mona ini sehingga kini telahpun meraih lebih 17 ribu tanda suka daripada peminat. Ucapan tahniah membanjiri posting ini dan antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah sayangku. Syukur pada mu Ya Allah. Tahniah sis cantik. Moga Allah permudahkan semuanya untuk mommy dan baby.. “

” Alhamdulillah welcome to the club. Semoga dipermudahkan segalanya. Tak sabar nak jumpa baby Mona.. “

” Tahniah sis gojes Mona Allen. Alhamdulillah may Allah ease everything for you sis, Take care.. “

” Patutlah nampak berseri-seri lain macam skarang, ada isi rupanya. Alhamdulillah tahniah Mona dan Pekin.. “

” Wahhhh tahniah sisssss, dah pregnant… so happy to hear this news. Tak sabar nak tengok wajah baby Mona nanti.. “

” Wah serius? tahniah both Mona dan Pekin. Berseri-seri mommy to be ni, comel je baby bump tu.. “

” Alhamdulillah jaga kandungan baik baik sis. pandai sor0k perut kan sebelum ni, tak perasan langsung hehe.. “

Akh1rnya teka teki peminat samada Mona hamil atau tidak terjawab oleh tuan punya badan. Semoga Allah permudahkan segala urusan Mona sepanjang kehamilan dan selamat melahirkan bayinya itu nanti. Tahniah Mona dan Pekin dari kami di Berita Kopak. Take care okey.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mona Allen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..