” Part yang bagi hantaran tu macam real.. ” – Netizen

Video Penuh Majlis Pertunangan Online Ayda Jebat Dan Nabil Mahir. Semp0i Betul Majlis Walau Online Tetap Meriah. Wahhh Paknil Pun Ada Rupanya. Part Tukar Barang Hantaran Tu Memang Hebat !!

Setelah menjalin hubungan rapat dan mengenali hati budi masing-masing, pasangan hang4t dan sensasi Ayda Jebat dan Nabil Mahir akhirnya mengikat janji dan sah menjadi tunang pada 29 April lalu. Oleh kerana situasi negara yang masih dalam PKP, majlis pertunangan ini akhirnya diadakan secara online.

Ayda dan Nabil mula akrab Oktober tahun lalu. Keserasian dan rasa saling melengkapi antara mereka membuatkan hubungan ini mampu bertahan dan mendapat restu dari kedua belah pihak. Mencapai kata sepakat untuk melaksanakan majlis ini secara online, berita pertunangan mereka sangat menggembirakan peminat.

Indah duduk di atas pelamin, Ayda kelihatan sangat ayu. Kegembiraan kedua-dua belah keluarga terserlah ditambah lagi tetamu jemputan yang turut sama hadir secara online. Lain dari yang lain, namun majis ini berjalan dengan lancar dan meriah sekali.

Menerusi akaun Instagram, Nabil Mahir telah berkongsikan satu video yang memaparkan sedutan majlis pertunangan mereka yang diadakan online baru-baru ini. Peminat sememangnya ternanti-nantikan video mereka ini kerana ingin melihat kebahagiaan pasangan kesayangan ramai ini.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan perkongsian Nabil ini. Antara komen-komen mereka :

” Woww… Jaga adik dadaa baik-baik.. “

” Swwweeetttt sangat… Dah tengok.. Tahniah.. “

” Nice. Berimamkan Nabil bermakmumkan Suhada , InsyaAllah.. “

” Semoga Allah permudahkan urusan korang berdua.. “

” Perangai pon monyet-monyet .. Kelakar.. “

” Indahnya majlis walau secara online. Tahniah sekali lagi untuk adik berdua. Semoga jodoh ayda jebat dan nabil mahir kekal sampai syurga. Kakak happy for both of you.. “|

” Tahniah buat kak ayda dgn pasangan.. Semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin, seterusnya hingga ke jannah.. Aamiin.. “

” Part yang bagi hantaran tu macam real.. “

Alhamdulillah majlis cukup telahpun selamat berlangsung dengan cukup meriah. Berpantun seloka buat majlis itu kelihatan sangat ceria. Sama-sama kita doakan semoga ikatan Ayda dan Nabil berkekalan sehingga ke jinjang pelamin dan ke jannah. Aamin..

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabil Mahir, IG Ayda Jebat, Youtube Channel Wuvvshow

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..