Connect with us

Artis / Selebriti

” Part sebelah tangan calit, sebelah pegang cermin dah macam professional MUA.. ” – Netizen

Video Aidil Aziz Melayan Anaknya, Aisha Amaira Menjadi MUA Buat Ramai Terhibur. Wah Pandainya Aisha Makeup, Ayah Pun Redha Je Tadah Muka. Sambil Bersolek Siap Pakej Nyanyi Lagi, Comel Betul Aisha !!

Anak perempuan dengan solekan tidak dapat dip1sahkan. Apabila mempunyai anak perempuan yang masih kecil sememangnya mereka gemar untuk mencantikkan diri dan bermain dengan alat solekan. Selalunya anak-anak ini suka untuk menyolek wajah orang lain, bukannya wajah mereka.

Meninjau ke akaun Instagram, perkongsian sebuah video yang memaparkan Aidil Aziz melayan kerenah anaknya untuk bersolek telah membuatkan ramai terhibur. Aisha Amaira menyolek wajah bapanya dengan menggunakan beberapa peralatan solekan.

Gaya Aisha ini semestinya dilihat menerusi ibunya, Fasha Sandha ketika sedang bersolek. Ini kerana Aisha tahu hendak meletakkan foundation dan eyeshadow pada bahagian yang betul.Β  Bukan sahaja di wajah, malah sampai kepada kuku kaki juga. Wah, dah macam spa lah Aisha.

Perkongsian video ini telah menerima lebih dua ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Aisha juga turut menyanyi ketika menyolek wajah bapanya. Wah, bukan biasa-biasa ni. Kecil-kecil sudah ada bakat penghibur dan juga MUA.

Jom tonton video di bawah :

 

 

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan oleh netizen terutamanya wajah comel Aisha. ANtara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Smlm masak, harini jd MUA…. abis dia sailang keje Kakyah .. Alololo mesti mahal MUA ni kan hahah.. Pandai dia make up ayah dia.. “

” Siap nyanyi tak tahan tu.. berubah terus muko ko… jadi muka Jlo la pulak.. Muka saling tak tumpah muka bapak tp comel je dia.. “

” Haha.. comel, meh makeup aunt pulak.. Okay da boley booked aisyah nnti mak .. sweetnya dia make up kan kat papa dia.. “

” Sejenis je muka redha ye.. Wowwww tanam rambut.. Eh potong rambut encemnyaa.. aisyah pun rambut baru tu.. comel betul.. “

” Anak2 adalah Menghibur hati . semoga kebahagiaan selalu bersama aidil sekeluarga..Aamiin .. Boleh pinjam makeup patient kita lepas hair transplant tak.. “

” Part sebelah tangan calit sblh pegang cermin dh mcm professional mua.. Mcmni 10kg fd pon xcukup nyah. aq kompius ingat tomok tadi awalΒ³.. “

” Bkn main lg siap nyanyi lg πŒπ”π€” ada slot kosong tak ? Nak book utk mekap OpenHouse.. Baik ayah melayan anak.. terbaik.. “

Beginilah nasib seorang bapa apabila mempunyai anak perempuan. Layankan sahaja kerenah si anak kerana inilah bonding time antara bapa dan anak perempuan. Semoga Aisha Amaira membesar menjadi anak yang bijak serta solehah. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aidil Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT