” Part ni patut dijadikan contoh bagi pasangan yang dah berp1sah.. ” – Netizen

Video Sharnaaz Ahmad Melayan Anak Tersayangnya, Jebat Jayden Ketika Pergi Ke Zoo Raih Perhatian Peminat. Alahai Suka Tengok Dua Beran4k Ni Isi Masa Lapang Bersama, Nampak Seronok Sangat Jebat Tu !!

Biar pun sudah berp1sah dengan bekas isterinya, pelakon kacak Sharnaaz Ahmad masih bersahabat baik bersama Noor Nabila. Malah Sharnaaz dan Nabila telah bersama-sama menjaga anak tunggal mereka, Jebat Jayden secara bergilir-gilir.

Ada sahaja gambar mahupun video gelagat comel Jebat pasti akan dikongsikan oleh Nabila mahupun Sharnaaz di laman media sosial yang menarik perhatian peminat. Terbaru, meninjau di akaun Instagramnya, Sharnaaz telah berkongsi satu video terbaru.

Menerusi video itu, kelihatan Sharnaaz dan Jebat mengisi masa lapang bersama pergi bercuti di Melaka. Antara tempat yang dilawati mereka adalah Zoo. Dapat dilihat pada telatah Jebat di dalam video tersebut, betapa cerianya dia dapat berjalan bersama dengan babanya.

Turut kelihatan ada bersama Sharnaaz dan Jebat adalah sahabat baik Sharnaaz, pelakon Shukri Yahaya serta keluarga. Sehingga kini video tersebut telah mendapat ratusan komen sejak ianya dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai video yang dikongsikan Sharnaaz dan memuji sifat kebapaan yang ada pada diri Sharnaaz ketika melayan anak tersayangnya. Antara komen-komen warganet adalah :

” Jebat Jayden ni cerdik, behave and has an inquisitive mind. Suka tengok video Jebat dengan baba, nampk sweet manja.. “

” Tgk lah mcmana seorang ayah boleh cair dgn anak. Kasih syg tiada sempadan. Part ni kalah lah dgn Sharnaaz.. “

”  Best baba ever. Bijak betul Jebat ni. Alhamdulillah tumpang happy tengok kebahagiaan Sharnaaz dan Jebat.. “

” Tengok cara Sharnaaz layan Jebat, terus cair tengok, hehehe memang seorang bapa yang sangat penyayang lah Sharnaaz.. “

” Bukan semua bapa tunggal boleh buat macam Sharnaaz ni. Sesibuk mana pun, dia akan cur1 masa untuk habiskan masa dengan anak tersayang, terbaik.. “

” Part ni patut dijadikan contoh bagi pasangan yang dah berp1sah. Suka tengok cara Sharnaaz dan Nabila bahagiakan Jebat.. “

” Semoga nanti Sharnaaz akan bertemu wanita yang terbaik. Untung lah sapa dapat Sharnaaz ni, tengok dia layan anak dia cukup lah, habis meta.. “

Wah nampak enjoy betul Jebat dapat pergi Zoo. Happy tengok kehidupan Sharnaaz bersama Jebat. Apa-apa pun, semoga Jebat terus membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan selalu membahagiakan kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad, Jebat Jayden

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..