” Pandai Wafa nyanyi lagu Jawa, sedap betul suara.. ” – Netizen

Video Wafariena Roslan Cover Lagu ‘Top Topan’ Raih Pujian Peminat. Wah Penuh Penghayatan Wafa Nyanyi. Memang Merdu Dan Padu Suara !!

Pelakon yang cukup menjadi bualan ramai menerusi drama fen0mena, 7 Hari Mencintaiku, Wafariena ini sememangnya memiliki bakat yang sangat menyerlah dalam bidang seni. Musim lalu drama tersebut telah menaikkan nama Wafa sebagai seorang pendatang baru dalam industri hiburan tanah air ini.

Lakonan watak antag0nis sebagai Nurul Ain pada musim kedua berjaya membuatkan ramai yang ger4m dan benc1. Siapa sangka dalam musim ketiga juga karakternya masih mengjengk3lkan membuatkan terus menerus drama 7 Hari Mencintaiku menjadi perbualan warganet.

Namun tahukah anda, selain memiliki bakat dalam bidang lakonan, Wafariena turut mempunyai bakat dalam bidang nyanyian. Sering berkongsi video nyanyian di akaun Instagram, ramai yang suka dengan suara Wafariena.

Terbaru, Wafariena telah memuatnaik satu video sedang menyanyi lagu Jawa bertajuk ‘Top Topan’ yang kini menjadi viral dan diminati ramai. Sekali lagi video nyanyian Wafariena tersebut telah menarik perhatian warganet.

Jom tonton video nyanyian Wafariena di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai nyanyian Wafariena dan memuji kemerduan suaranya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Bestnya, pandai Wafa nyanyi lagu Jawa, sedap betul suara. Nti pls share full video, hehe tak puas dengar.. “

” Woww serba boleh, berlakon boleh nyanyi pun sedap, terbaekk lah. Nanti mana tahu boleh keluar single.. “

” Sedap, sedap. Hehehe ni kalau Pak Samad dengan Khuzairi dengar mau tangkap cintan dengar, hehe.. “

” Aik, jadi penyanyi pula ke Nurul Ain, hehe merdunya suara dia, layan betul dengar, memang padu beb.. “

” Wahh bagus suara kak Nurul, keren banget nyanyi bahasa Jawa salken kak Nurul dari Indonesia ini.. “

” Versi sampai hati Abg Ri dan Pak Samad tggal kan Nurul ke ni Wafa, hehehe best sangat lah suara Wafa.. “

” Keren Wafa bisa nyanyi jawa dengan suaranya yg merdu banget gak kalah tuh dengan penyanyi di Indonesia.. “

Tak pernah mengecew4kan nyanyian Wafariena, memang padu suaranya. Mana tahu, nanti ada rezeki pula ke bidang nyanyian pula dan dapat buat album. Apa-apa pun, semoga Wafariena terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wafarienaroslan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..