” Pandai ehhhh agah daddy macam tu. Melting tengok Alisa.. ” – Netizen

Video Gelag4t Alisa Aisyah Yang ‘Mengus1k’ Bapanya Buat Ramai Terhibur. Haa.. Terkej0t Daddy Bila Alisa Pus1ng Muka Terus Terg0lek. Hahaha !!

Memasuki usia 11 bulan, Alisa Aisyah semakin lincah dan pintar. Anak kedua dan puteri kesayangan Hairul Azreen ini dilahirkan pada Ramadhan tahun lalu. Punya wajah comel dan mata yang sangat cantik, Alisa menjadi tumpuan semua peminat yang mengikuti perkembangan mereka sekeluarga.

Abangnya Yusuf Iskandar juga antara si cilik popular dan mempunyai ramai pengikut. Sememangnya telatah dua beradik ini sering mencuit hati. Yusuf terkenal dengan sikap penyayang dan pr0tective nya terhadap Alisa. Semua yang dibuat pasti akan difikirkan keselamatan Alisa.

Manakala Alisa pula semakin hari semakin linc4h dan lasak. Suka mengac4u Bujibu, Alisa juga suka memanj4t. Sofa, kerusi, malah peti sejuk juga mahu dipanj4t si comel ini. Alahai anak dara ni memang mewarisi aks1 daddy Hairul betul. Ayu-ayu tapi las4k gitu.

Menerusi akaun Instagram, Hairul Azreen telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau duduk bersama Alisa. Alisa yang ketawa riang melihat wajahnya sendiri di layar handphone nampak comel dengan deretan gigi susunya itu. Siap nak agah daddy lagi. Alahai comelnya Alisa !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Geram pulak kita @thealisaaisyah

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen) on

Gelag4t Alisa ini buat netizen terhibur. Antara komen-komen mereka :

” Pandai ehhhh agah daddy macam tu.. “

” Kite lagi ger4m!!! Ahahahah Alisa!!.. “

” Eyy ger4m nya comel sangat.. “

” Hai adik manis.. Banyak riang.. “

” Energet1c ni anak.. Melting tengok Alisa ni.. ” 

” Kami yang tengok video pun melt1ng daddy. Ger4m.. “

” Ya Allah, comel betul. Ger4m je nak cub1t pipi budak sorang ni.. “

Pandai nak kac4u daddy dah Alisa. Ketawa dan seng1h tu memang buat ger4m betul. Daddy pun pandai ye nak us1k Alisa. Dah terg0lek si comel haha. Apa pun, kami diharapkan semoga Alisa membesar dengan penuh kasih sayang dan dijauhkan dari seb4rang musib4h. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen, IG Alisa Aisyah by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..