Connect with us

Artis / Selebriti

” Oloo kesian, jawab comel sangat. Macam tak takut daddy marah je tu.. ” – Netizen

Video Nur Fatima Aisya Ketika Dimarahi Oleh Fattah Amin Gara-Gara Menconteng Pintu. Garang Juga Daddy Yer. Ingat Sikit Je Fatima Conteng, Rupanya Kat Bawah Ada Lagi. Mula-Mula Nak Kesian, Last-Last Nak Tergelak Tengok. Comel Lah Fatima, Hehe !!

Dalam bab mendidik dan mengasuh anak-anak, perlu juga diselitkan ketegasan agar anak-anak berdisiplin. Begitu juga yang diamalkan oleh pasangan Fattah Amin dan Fazura dalam mendidik anak mereka, Nur Fatima Aisya.

Walaupun Fatima ditatang bagai minyak yang penuh, Fazura dan Fattah tetap tegas terhadap Fatima. Fatima pula cerdik dan cepat belajar. Meninjau entry di akaun Instagram Fattzuralovelife, telah dimuatnaik satu video yang memapatkan Fatima di rumah.

Klik gambar untuk info..

Oleh kerana Fatima membuat kesalahan menconteng pintu, daddynya memar4hi Fatima. Kedengaran suara Fattah menyuruh Fatima membersihkan semua contengannya itu menggunakan tisu sehingga bersih.

Alahai kes1an Fatima kena mar4h namun apabila Fattah bertanya ada lagi atau tidak contengannya, laju Fatima menjawab ‘ ada’. Alahai Nyanma, buat warganet terhibur betul dengan telatahnya itu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telahpun meraih lebih 6000 tanda suka dan ratusan komen daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Mula-mula kes1an tengok dia kena mar4h, tiber dengar ‘ ada ‘ tu tergelak acik tau hehehe.. “

” Bila dgr nyamma jawab ada penuh semangat tu x jadi nak kes1an. bagus dia tahu bila masa bermanja dgn daddy bila buat salah kena mar4h. Semoga Fatimah menjadi anak solehah daddy mommy. Aamiin.. “

” Kena mar4h dengan daddy.. boleh tahan gar4ng daddy kalau mar4h hahaha.. Fatima comelnya dia jawab ada tu haha.. “

” Dia jawab ada haha, macam tak bersalah yer haha. Nyanma good girl, anak yang baik dengar cakap daddy dan mommy ye.. “

” Tahniah Teach her discipline, so that she will not be so manja, or pampered. She gonna be okay because this is a lesson not to conteng2 the house. Daddy and mummy work so hard to build comfortable home for you, nyamma.. “

” Haha jawab pulak dia ada.. comel je Nyanma. Tak apa la daddy mengajar tu. Kurang2 daddy tak memanjakan.. kalau buat salah tetap kena marah. Kalau tak tegur nanti dia conteng kat rumah org lain pulak.. “

Klik gambar untuk info..

” Olooo kes1ann, jawab comel sangat aihhh ‘ ade’ hehe. Macam tak tak0t daddy mar4h je tu.. “

” Haaaa.. kan dah kena marah.. tapi bagus la Fatimah nie.. bersih dikerjakan nyer.. good job Nyamma.. love you tight2 tau.. “

Bersungguh-sungguh Fatima mengelap pintu tu, mommy pun lagi mengusik, hehe. Apa-apa pun, bagus cara didikan sebegini supaya anak tahu dia berbuat salah dan perlu bertanggungjawab dengan apa yang telah dilakukan. Syabas Fattah dan Fazura.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife, IG Fattah Amin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT