Connect with us

Artis / Selebriti

” Ninie tepi sikit, nak tengok Bangmel.. ” – Netizen

Terima Komen Daripada Netizen Ketika Live, Respon Spontan Ernie Zakri Buat Ramai Terhibur. Amboi Syamel Pun, Siap Suruh Ernie Ke Tepi Lagi, Haha !!

Pasangan selebriti yang comel dan kelakar iaitu Ernie Zakri dan Syamel sering mencur1 perhatian di media sosial. Terbaru menerusi video live mereka, seorang netizen telah memberikan satu komen yang membuatkan Ernie memberikan respon spontan.

Video tersebut telah dikongsikan di satu akaun TikT0k Adam Iqbal dan ia telah menerima lebih 19 ribu tanda suka daripada warganet. Komen yang diberikan oleh netizen itu ialah meminta Ernie ke tepi dan ingin melihat Syamel pula.

Apabila Ernie membaca komen tersebut, Ernie terus membuat wajah mengejek dan memanggil Syamel. Reaksi spontan Ernie ini membuatkan ramai netizen tertawa. Tambahan pula, Syamel terus mengusik Ernie agar ke tepi dan keluar dari skrin.

Amboi, selamba je netizen memberi komen untuk melihat suami orang. Isteri mana tidak marah kalau suaminya menjadi perhatian pula. Apa pun, pasangan ini sememangnya comel dalam bergurau. Ulang banyak kali pun tetap comel.

Jom tonton video di bawah :

@adam_iqb4l

tak sangka video nih 2.4M Views yahh 😭❤ #erniezakri #syamel #syamelernie #livetiktok #fyp #foryou

♬ bunyi asal – adam iqbal💜 – adam iqbal💜

Di ruangan komen, ramai netizen meninggalkan emoji ketawa tanda terhibur. Antara komen-komen lain yang diberikan oleh mereka :

” Ada satu lg yg fazura geram laki dia kena mention tu.. BANGMEL pon.. bangmel tak sah hidup kalau tak kacau ninie.. “

” Tu jelir zaman2 skolah rendah tu.. trkjut kte… tngk2 kne jelir lidah dah.. aduhaiii.. spontan sgt comellllllkl.. mcm budak2 jer kan.. lucu.. “

” Comel kak ernie.. aku penat lah  comel sgt ernie ni.. the way bangmel hug ninie after melawak sho cute.. you ketepilaa.. “

” Comel giler.. bila ja ernie tak comel.. haha.. sape yg tengok bnyak kali. sebab nk tengok gelagat dia ejek tu.. memyembur mat kat screen.. “

” Comel je laki bini ni aku pon tergelak.. dgn gelagat diaowg.. bangmel nyepun… kemain nyakat.. tk jd aku nak menguap tgok gelagat laki bini ni.. “

” Berulang2 tgok… Lawak nya.. Ulang bnyk kali nk tgk die ejek je comel.. laki bini pndai buat org t,hbur..  Dia suruh isteri dia tepi…hahahah lawak la diorg ber2 ni.. “

” Aku tengok ulang2 dia punya sporting tk tipu beb.. Mmg real… Sama mcm arwah suami saya kalau bergurau mcmtu la .. Sgt happy.. “

Sememangnya terhibur melihat gelagat suami dan isteri ini yang sentiasa ceria. Gurauan Ernie dan Syamel ini saling tak tumpah seperti zaman budak-budak. Semoga jodoh pasangan ini berkekalan hingga ke jannah dan sentiasa berbahagia selalu. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Adam iqbal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT