Connect with us

Artis / Selebriti

” Nak sed1h tapi nak gelak sama haha. Kamu orang nak4l eh.. ” – Netizen

Video Gelagat Abang-Abang Ipar Zaki Azeman Datang Memberi Sokongan Untuk Adik Mereka, Raa Suzuran Untuk Bersalin Buat Ramai Terhibur. Ad0i Masuk Air Betul Abang-Abang, Nasib Lah Raa Tak Nampak. Sayang Betul Abang-Abang Pada Raa. Terbaik Lah !!

Pelakon kacak berwajah manis, Zaki Azeman menikahi adik perempuan kepada Jaa Suzuran, Raa Suzuran. Pastinya nama Jaa Suzuran bukan asing untuk semua. Jaa dan adik beradiknya yang lain menyayangi Raa kerana Raa satu-satunya adik perempuan mereka.

Sejak semalam, Zaki ada berkongsikan video yang menunjukkan Raa berada di hospital untuk proses bersalin anak sulung mereka. Kandungan Raa yang telah pun 40 minggu 3 hari melebihi tarikh jangkaan.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Jaa Suzuran dan Zaki Azeman, telah dikongsikan pula video yang memaparkan gelagat Jaa bersama adik-beradiknya yang lain datang ke hospital sebagai tanda sokongan untuk Raa.

Namun video yang dirakamkan ini menggeletek hati warganet. Kelihatan Zaki sedang mengurut pinggang Raa untuk melegakan rasa sak1t k0ntraksi. Si abang-abangnya pula beratur di belakang Zaki dan men1ru aksi Zaki. Lawak lah abang-abang semua masuk air, tahan ketawa Zaki dibuatnya.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 50 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Semua abg dia dtg untuk adik dia comelnyaa.. Sak1t nk beranak tuhan je yang tau.. kalau raa nampak nie mau semua kena keluar haha.. ”

” Makin takut bapaknya nanti hahahaha Raa sak1t abang back up belakang oh.. Anyway congrates raasuzuran.. ”

” Ajak 1 spital urut dia cepat sikit hehe, Moga dmudahkan urusan kelahiran.. tahniaaah jaasuzuran.. dapat anak buah lagi.. ”

” Bestnya semua abang ada masa bersalin.. Weh hahahaahaa. tak kena mar4h pulak eh buat lawak time org tgh sak1t nak beranak tu.. ”

” Nak sed1h tapi nak gelak sama.. korang nak4l eh.. ni kalau raa tengok mau kena tep0k je semua belakang zaki.. sayangnya abang-abang pada si adik.. ”

” Aku dah terbayang macam mana kalau anak buah diaorang melayan pakcik-pakcik dia ni nanti.. ”

” Perangai sgt Abg2 dia haha.. ni baby dah keluar bertukar tangan sokmo lah dgn pakcik2 dia.. comel je abang-abang Raa ni haa.. melayan je.. untung zaki dengan raa ada abang macam ni.. ”

” Semua masuk air, macam mana la raa boleh tahan haha.. 1 aku nmpak.. semua datang bila adik girl dia nk bersalin, alaaa sweet.. smoga dprmudahkan urusan raa bersalin.. ‘

Untung Zaki ada abang-abang ipar yang supportive dan selalu ada di waktu sus4h dan senang. Kami di Berita Kopak mendoakan agar urusan Raa untuk melahirkan baby boy berjalan dengan lancar dan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zaki Azeman, IG Jaasuzuran

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT