Connect with us

Artis / Selebriti

” Nak gagap dah Ustaz tu, Ustazah kenapa comel sangat ni, haha.. ” – Netizen

Video Ustazah Asma’ Harun Bersama Suaminya, Ustaz Tengku Fazli Bercerita Tentang Isu Poligami Buat Warganet Terhibur. Amboi Ustaz, Lirik Lagu Tu Kena Betul Eh. Reaksi Ustazah Asma’ Pun Comel Sangat. Auto Ustaz Lupa Lirik Nak Sambung Nyanyi, Hehe !!

Isu Abang Tesla masih lagi hangat diperkatakan di semua platform media sosial. Ada yang bersetuju dan ada juga yang meluahkan rasa mar4h kepada personaliti tersebut, namun masing-masing mempunyai pandangan tersendiri dalam isu melibat poligami sebegini.

Meninjau akaun Tiktok Lolaa Shop, telah dikongsikan video live penceramah wanita terkenal, Ustazah Asma’ Harun bersama suaminya, Ustaz Tengku Fazli. Menerusi video terdahulu, Ustaz Fazli membangkitkan mengenai isu Abang Tesla atau poligami.

Pernah dulu, Ustaz Fazli menyanyikan bait lagu kumpulan Ukay berbunyi ‘ Tidak salah kasih dibahagi seadilnya’ dan ianya sekadar mengusik Ustazah Asma’. Ustazah Asma’ meminta suaminya ini menyanyikan kembali lagu itu dan mengatakan dia okey sahaja, namun reaksi Ustazah Asma’ membuat isyarat tangan itu mencuit hati warganet.

Sampai terlupa Ustaz Fazli lirik lagu apabila melihat gelagat ustazah Asma’. Comel betul pasangan ini, saling menjaga hati dan kelihatan sweet sahaja. Ustazah Asma’ turut mengulas sedikit mengenai suratan takdir dan berbahagi kasih.

Jom tonton video di bawah :

@seyha_aylaglow

Replying to @maimy1910

♬ Chill Vibes – Tollan Kim

Sehingga kini perkongsian tersebut telah pun meraih lebih 7000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan :

” Encik silakan encik” “encik nyanyi je encik” sambil tgn sopan buat “kungfu”.. hahaha tangan ustazah tu lah, lucu ustazah dgn ustaz ni.. ”

” Hahahaha ustazah pun ger4mmmm tapi sopan. aduhai nak teruskan menyanyi pun rasa serba tak kena.. tangan kungfu tu.. ”

” Saya tak mar4h tapi tangan ulang tumb0k byk kali hehe. tangan ustazah tu, mulut ok tangan bagi isyarat lain.. ”

” Nak gagap dah ustaz tu haha, ustazah kenapa comel sangat ni. hai dan dan tukar lagu, ad0i tergelak kita tgk.. ”

” Bentara guru dah buka buah tangan tu uztaz hehe. saya x marah tp tangan kepal2 kan. comel jeee.. ”

” Sweet laah ustazah ni… hubungan yg d cembur0i oleh setiap pasangan yg brumah tanga… masing2 mjaga hati… ”

” Kenapa saya yang ser4m ye haha.. comel ustazah tangan tu.. saya okey encik haha.. cara mar4h dengan sopan.. ”

” Terus ustaz tukar lagu lain haha.. ad0i kelakar la ustazah dengan ustaz ni.. Risau sy tgk ustaz ni… lbh2 lg, bila tgk tgn ustazah tu haha.. ”

Terhibur warganet melihat telatah ustazah Asma dan suaminya ini. Hati suami mana tak gerun bila isteri bagi isyarat tangan macam tu kan, hehe. Apa-apa pun, itu hanya gurauan Ustazah Asma sahaja dan semoga ilmu yang dikongsikan dapat dimanfaatkan oleh semua.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Lolaa Shop

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT