” Muka tak berubah pun, dari kecil dah nampak cantik.. ” – Netizen

Kongsi Gambar-Gambar Thr0wback Bersama Ucapan Selamat Hari Bapa, Wajah Amelia Henderson Semasa Kecil Jadi Perhatian Peminat. Dengan Rambut Curlynya Tu, Comel Betul !!

Wajah Pan Asian yang dimiliki pelakon berdar4h kacukan, Amelia Henderson semakin menjadi tarikan peminat. Tidak hanya bersandarkan kepada rupa semata-mata, bakat lakonan Amelia juga semakin bagus.

Meninjau akaun Instagram Amelia, telah dikongsikan beberapa keping gambar kenangan ketika Amelia masih kecil bersama ucapan selamat hari bapa. Memandangkan semalam adalah sambutan hari bapa, Amelia juga turut memuatnaik gambar insan kesayangannya.

Amelia mencoret di ruangan kapsyennya ucapan selamat hari bapa tidak hanya untuk daddynya, malahan untuk lelaki lain yang turut dirasai seperti bapanya. Beberapa nama di tag Amelia di postingnya ini antaranya datuknya, Uncle Appu, Uncle Derek Henderson dan ibunya yang hebat, Jaya Rudralingam.

Melihat kepada gambar yang dimuatnaik, wajah Amelia memang cute semasa kecil. Dengan rambutnya yang kerinting, senyuman Amelia masih sama seperti sekarang. Dari anak comel kini sudah membesar menjadi wanita yang jelita.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Amelia ini meraih perhatian daripada peminat dan sehingga kini sudah lebih 42 ribu tanda suka diberikan oleh peminat. Antara komen-komen peminat :

” That’s so beautiful amelia. you were a beautiful child and such a beautiful young woman inside and out today.. ” – Tiara Jacquelina

” You look so adorable and so cute. Happy Father’s Day to your amazing family. Your dad must be proud of you babe.. “

” Gaah that curly hair is errrthingggg. The first picture comel girl. Beautiful photos to cherish and remember close to your heart.. “

” Muka tak berub4h pun, comel sangat la. ur daddy so handsome. Cutenya dah macam sy mse kcik je. Dgn rmbut kerinting gitu tp sya versi kulit gelap hehe.. “

” Why you so cute. we can see how times fly so fast. Anyway you’re so adorable since you were little and grew up being a gorgeous and great woman ngl , bless your parents to hv you. love you.. “

” Aww comel sangat, love this photo. Happy Father’s Day” amelia, alexrkh, jayarudralingam. you all have a beautiful and amazing family.. “

” 1st photo so adorable, you looked so cute. Patutlah cantik, dari kecik lagi dah nampak cantiknya tu. Senyum memang tak berubah eh hehe.. “

Mendiang ayah Amelia memang kacak dan ibunya juga cantik. Tidak hairanlah Amelia ada rupa yang cantik juga. Apa pun, semoga Amelia gembira selalu bersama keluarga tersayang dan terus success dalam kerjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ameliath

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..