Connect with us

Artis / Selebriti

” Mengandung dua kali pun masih cantik badan.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Terbaru Sedang Hamil 5 Bulan, Penampilan Isteri Fizo Omar, Fazeera Nazri Raih Perhatian Ramai. Wah Mengandung Pun Masih Maintain Slim, Comel Betul Baby Bump Tu !!

Umum sudah mengetahui yang isteri kepada Fizo Omar iaitu Fazeera Nazri kini sedang  mengandung anak yang kedua. Kini usia kandungan Fazeera sudah pun lima bulan dan ini bermakna dalam empat bulan sahaja lagi untuk melahirkan.

Terbaru di akaun Instagram, Fazeera telah berkongsi penampilannya dengan kandungannya yang semakin jelas. Ini merupakan kali pertama Fazeera berkongsi penampakan baby bump nya yang sebelum ini dirahsiakan daripada umum.

Walaupun perutnya sudah semakin membesar, namun Fazeera tetap nampak kurus dan cantik. Sehinggakan ramai netizen memuji kecantikan Fazeera yang tetap maintain dan berseri. Bertambah lagi dengan seri ibu mengandung.

Perkongsian ini telah menerima lebih 16 ribu tanda suka daripada warganet buat masa ini. Agaknya untuk kandungan kali ini adakah bayi lelaki atau pun perempuan ? Apa yang penting semuanya selamat dan sihat.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN untuk gambar seterusnya.. )

Ramai yang memuji penampilan Fazeera yang cantik dan berseri. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Congrats.. nanti mcm twins bila besar sikit.. mesti seronok. dapat jaga sendiri. Nk msuk dua pun body goal lg sy ni goal pun tk jumpe lg.. “

” Tahniah semoga mummy and baby sentiasa sihat dan selamat bersalin ya Aaaamin Ya Rabbal A’lamin.. “

” Apa ni ngndung2 2 kli pun masih cntikkk bdn kita ngndung 3 kli dah mcm tong dram syok kan bdn tk nek bnyk msa pregy cmne buat.. “

” MasyaAllah tahniah Faz . tk jaoh beza taduak ae . Jaga dirik bait bait Deng .. Congrats Mummy sweetie. Take care ktk and baby.. “

” Tahniahh.. sama nanti nie.. bulan melahirkan dengan madammu istri kepada TP (Founder NOIR).. 5 month pn slim.. “

” Seronoknya tgk mudahnya org lain lekat baby congratulations faz .. Alhamdulillah . Moga dipermudahkan segala urusan sis moga keduanya sihat.. “

” Congrats mummy cantik sama lah kita, saya 19 weeks dah.. nnti due kita lebih kurang lah.. alhamdulillah rezeki, jaga kandungan elok2.. “

Tahniah diucapkan kepada Fizo dan Fazeera atas kurniaan rezeki untuk menimang cahaya mata yang kedua. Semoga segala urusan dipermudahkan sehingga ke saat untuk melahirkan nanti. Jaga diri dan jaga kesihatan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazeera Nazri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT