” Meng4h dengar dia bercakap. Aku pulak rasa macam pen4t haha comel sangat suaranya, manja gitu.. “

Beri Nasihat Supaya Jang4n Keluar Dan Duduk Di Rumah, Suara Anak Aeril Zafrel, Hayla Jadi Tumpuan. Ger4mnya Dengar Suara Tu !!

Keluarga pasangan pelakon Aeril Zafrel dan Wawa Zainal cukup dikenali ramai. Menjadi salah satu dari keluarga selebriti yang popular di Malaysia, gelag4t dan apa sahaja berkaitan mereka akan menjadi perhatian netizen. Pernah bergandingan di dalam filem Kl1k pada tahun 2010.

Mendirikan rumahtangga pada tahun 2012, mahligai bahagia ini sudahpun dikurniakan tiga orang cahayamata diberi nama Ahmad Fakhruddin Attar, Hayla Maghfiratul Adzkiyaa dan Ayya Sofyya. Aeril yang terkenal dengan gelagatnya suka bermain applikasi Tik T0k sering mencur1 perhatian ramai.

Dan pastinya anak-anaknya akan menjadi peneman beliau. Hayla yang sememangnya rapat dengan Aeril sering dilihat merakamkan aksi mereka berTik T0k bersama. Hayla si kecil berwajah putih bersih dengan mata yang besar dan bulat nyata meraih perhatian netizen.

Menerusi akaun Instagram, Aeril Zafrel telah berkongsikan satu video di mana anaknya Hayla sedang memberikan pesanan supaya semua tidak ke mana-mana dan stay di rumah. Suara Hayla yang manja dengan mukanya yang comel itu buat netizen naik ger4m. R0ngak pun comel apa !

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen memuji kecantikan dan suara Hayla yang comel ini. Antara komen-komen netizen :

” YA ALLAH.. Comelnyeeee r0ng4k-r0ng4k pun comel.. “

” Ok akak r0ngg4k.. “

” Comel suaranya.. “

” Halah… Buat kita jat0h hati la dengan dia.. “

” Cute je the way she talk.. “

” Comelnya dia nasihat.. “

” Meng4h dengar dia bercakap. Aku pulak rasa macam pen4t haha comel sangat suaranya, manja gitu.. “

” Alah4i c4ir auntie dengar suare awak.. “

C0nfirm dewasa kelak cantik amat si Hayla ni. Dengan rambut dan matanya yang bulat tu, alahai ramailah bakal-bakal menantu Aeril nanti. Dah boleh persiapkan soalan-soalan cepu emas dah tu Aeril. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Aeril sekeluarga sentiasa dilind0ngi Allah dari sebarang musib4h. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel, IG Wawa Zainal by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..