Connect with us

Artis / Selebriti

” Memula tu in character, tapi last masuk air, haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Najwa Latif Bersama Suaminya, Akwa Arifin Miming Lagu ‘ Untuk Dia ‘ Buat Ramai Terhibur. Boleh Pula Gad0h-Gad0h Guna Lirik Lagu. Sweet Sangat !!

Umum mengetahui yang penyanyi Najwa Latif telah mendirikan rumahtangga bersama penyanyi rap, Akwa Arifin pada tahun lalu selepas tiga tahun berkenalan. Terdahulu mereka pernah mengeluarkan single bersama yang berjudul Tak Kisah Pun dan Dua.

Selepas bergelar pasangan suami isteri, apa sahaja perkongsian mengenai mereka pasti menjadi perhatian warganet. Najwa dan Akwa juga sering memuatnaik video gelagat mereka yang mencuit hati di akaun Instagram mahupun akaun TikTok.

Klik gambar untuk info..

Terbaru meninjau di akaun Instagram Najwa, dikongsikan video yang memaparkan Najwa dan suami sedang miming lagu bertajuk ‘Untuk Dia’ yang ditukar liriknya. Telatah kedua mereka miming lagu ini telah mengundang tawa para peminat.

Ada peminat berseloroh mengatakan terhibur melihat gaya Akwa yang betul-betul menjiwai karakter. Sehingga kini, video Najwa dan Akwa menerima lebih 33 ribu tanda suka dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan rata-rata mereka terhibur menonton video Najwa serta Akwa. Antara komen-komen menarik adalah :

” Memula tu in character, tapi last masuk air, hahaha.. Comel betul lah perangai pasangan ni, hahaha kita pula ger4m tengok.. “

” Sejak dh tak single, dia makin menjadi- jadiikkk.. Si0tt ar Akwa ngan muka dia camtu , in character betul , hahaha berdekah Najwa.. “

” Kekdng selalu stress sebab selalu ter tengok benda comel.. Rasa menyesal pula tertengok posting ni, huhuhu.. Menci tau.. “

” Lagu legenddd kuatkan radio andaaa.. Suka betul dengan lagu ni.. Hahhaa.. Terus mengimbau kenangan zaman remaja dulu.. “

” Tak, skrg ni dedua comel, Dedua msuk air, kene laa tuu .. Member rahang okay ke lepas buat video ni, hahahaha kemain bergegar lagi tadi, hahaa.. “

” Over lah.. Hahaha Akwa always on point.. Part oh yeah tu penat aku gelak tengok.. Ulang2 tgk video ni, hahaa lawak2.. “

” Ambik jela bumi ni kak, saya nak pindah pluto.. Boleh pula sweet2 macam ni.. Habis semua orang kena kencing manis buka video ni, haha.. “

Klik gambar untuk info..

Walaupun video tersebut nampak kelakar, namun ianya kelihatan sangat sweet. Bahagia melihat kehidupan Najwa selepas bergelar isteri, berseri-seri wajahnya. Semoga hubungan rumahtangga Najwa dan Akwa akan terus kekal hingga ke akhir hayat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG njwalatif

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT