” Membebel pun comel, terlebih cantik anak dar4 ni.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Perempuan Fiza Halim, Ferra Aryana Mengomel Tentang Rambutnya Buat Fiza Tergelak. Alahai Anak Dar4 Fiza Ni, Makin Besar Makin Cantik. Gaya Membebel Tu Sebijik Mommy Lah !!

Jarang untuk melihat pelakon dan penyanyi, Fiza Halim berkongsikan tentang anak-anaknya di media sosial. Selalunya laman sosial Fiza lebih banyak disajikan dengan aktiviti seninya sahaja. Untuk rekod, Fiza memiliki 3 orang anak perempuan.

Ferra Aryana, Feeya Adyrra dan Siti Aleena, 3 permata hati yang membahagiakan hati Fiza. Meninjau akaun Instagram Fiza Halim, telah dimuatnaik beberapa posting yang memaparkan gelagat anak dar4nya, Feera dan Feeya.

Fiza dan anak-anaknya ini kelihatan berada di sebuah restoran. Dalam video ini, Feera membeb3l mengatakan rambutnya tidak cantik dan dia mengelak apabila Fiza merakamkan gelagatnya itu. Macam-macam dibeb3lkan oleh si cantik ini tentang rambutnya itu.

Sambil mengomel, Feera mengusap-usap rambutnya. Adiknya pula lebih relax dan tidak kisah tentang itu semua. Anak perempuan apabila semakin membesar, macam-macam lah ragamnya. Makin cantik dan manis macam mommynya.

Jom tonton video di bawah :

Kecantikan wajah Feera ini mendapat banyak pujian daripada peminat. Saling tak tump4h macam mommylah apabila Feera membebel sebegini. Antara komen-komen peminat :

” Lawa anak mu, cantiknya lahai. Alolo anak bertuah ni, kenapalah comel sangat mengomel pasal rambut haha.. “

” Pretty girl, ha baru dengar anak Melayu muka mat salleh tapi cakap Melayu. Terbaiklah, makin cantik anak dar4 Fiza ni.. “

” Suka tengok, anak Fiza dengan anak Erra. Kalau bercakap lembut je, sambil cakap sambil senyum. Manis macam Fiza juga, membeb3l pun sama gaya macam mommy haha.. “

” MashaAllah cantik nye dia.. mcm kacukan philip, thai, arab.. ehhhh bnyak nau mix nye. cantik, lembut je suara bercakap.. “

” Cantik dah macam Hannah Delisha anak dar4 Fiza ni. Comel je ayat last Ala mummy records lagi. Menurun mak dia kuat membeb3l haha.. “

” Segaknya dia, cakap pun sopan dan lemah lembut je. Membeb3l pun comel ni, terlebih cantik anak dar4 ni. Mak cantik, anak lagi cantik.. “

” Dah beb3l panjang tak tahu mommy record. Lembut je Ferra ni bercakap, muka pun cun betul. Macam mat salleh putih macam kapas.. “

Amb0i kakak, panjang bebelannya, ada sahaja complaint ye. Semakin cantik Feera dengan rambut panjang tu, nampak ayu gitu. Apa-apa pun, seronok Fiza melayani anak-anak dar4nya ini dan semoga kedua-duanya sentiasa menjadi pendamping mommy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fiza Abdul HalimΒ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..