” Masa muda berlakon serius, dah berusia berlakon komedi dua-dua, haha.. ” – Netizen

Video Roy Azman Dan Datuk Awie Lakonkan Semula Watak Mereka Menerusi Satu Babak Dalam Filem ‘Pembvru Bayang’ Buat Ramai Berdek4h Ketawa. Kelakar Pulak Dengar Roy Bagi Warn1ng Dekat Datuk Awie, Dua-Dua Tergelak Besar !!

Baru-baru ini, meninjau ke akaun Instagram milik pelakon Roy Azman telah berkongsi sebuah video thr0wback satu babak menerusi filem lakonannya iaitu ‘ Pembvru Bayang’. Menerusi video itu, turut ada bersama adalah Datuk Awie dan Raja Azura.

Perkongsian oleh Roy itu sebenarnya adalah mengajak orang ramai untuk menonton filem tersebut yang ditayangkan semula di saluran televisyen. Bagi yang telah mengikuti filem-filem dilakonkan Roy dahulu, pasti mengetahui dia sering memegang watak antag0nis.

Terbaru, Roy telah memuat naik satu lagi video yang memaparkan dia melakonkan semula babak tersebut. Paling istimewa, menerusi video itu juga turut ada bersama adalah Datuk Awie. Perkongsian video itu telah mendapat perhatian ramai.

Manakan tidak, ketika Roy berdialog, dia seakan mahu tergelak dan setelah Datuk Awie muncul dalam video itu untuk menyambung dialognya pula masing-masing berdekah ketawa bersama. Video tersebut telah ditonton lebih 27 ribu lebih tontonan dan ratusan komen sejak beberapa jam telah dimuatnaik ke Instagram.

Jom tonton perkongsian video-video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya begitu terhibur melihat aksi Roy dan Datuk Awie dalam video yang dikongsikan itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Mase muda berlakon serius dh berusia berlakon komedi dua-dua haha, terbaik lah, Masing-masing pun tak tahan ketawa, sebab kelakar.. “

” Hahaha ni kalau dua-dua ni bergabung buat lawak mesti pec4h panggung. Alahai Roy2, kau memang kelakar lah.. “

” Datuk Awie pun ketawa, cuba control tak nak gelak, hahaha. Semp0i lah, saya ulang berkali-kali tengok video ni.. “

” Tak cukup gar4ng laa bang, gelak tu yg tak tahan. Boleh buat owg lain pun trgelak, haha tak sangka mai berusia ni kelakar tahap maksimum.. “

” Buat hal la abg Roy ni, karang kene hemp0k dngn helmet baru tau, haha. Am4ran yg menggel1kan hati ni bukan menak0tkan.. “

” Gar4ng nya Roy masa ini. Skrg dah pegang penyapu sapu laman rumah dah, hahahaha. Kelakar lah tengok.. “

” Masalahnyaa time part ni saya gelak bang, abg mar4h pun tetap lawak mukanya, ad0ilah sabar jalah.. “

” Dulu jadi abang Ella yer, hahaha dia punya warning tu boleh tahan ger0n, versi sekarang ni kalau warn1ng mcm tu, mau tergelak orang yang kena warn1ng tu abg 0i, haha.. “

Video yang dikongsikan Roy Azman tu memang mencuit hati, patut ramai yang terhibur menontonnya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Roy dan Datuk Awie akan terus berjaya dalam bidang lakonan.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Roy Azman, Awie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..