Connect with us

Artis / Selebriti

” Mak kau dah nervous dik, kau boleh joget TikTok ye.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Shakilla Khoriri, Ameena Sofia Di Majlis Pernikahan Ibunya Buat Ramai Terhibur. Amboi, Happy Betul Ameena Dapat Daddy Baru. Siap Joget-Joget Lagi, Comel Sangat !!

Meninjau ke satu akaun TikTok, perkongsian sebuah video yang memaparkan gelagat anak Shakilla Khoriri iaitu Ameena Sofia ketika di majlis pernikahan Shakilla telah meraih perhatian ramai. Ameena dilihat sangat gembira dalam majlis tersebut.

Ameena pada ketika itu berada di atas pelamin bersebelahan ibunya dilihat seperti ada seseorang yang melayannya dari hadapan. Ameena kemudiannya menari-nari dan nampak sesuai pula dengan lagu yang diletakkan pada video tersebut.

Klik gambar untuk info..

Comel betul gelagat Ameena ini, mummy di sebelah Ameena pula nampak nervous pula. Maklumlah majlis pernikahan sedang berlangsung kan. Semoga Ameena terus gembira dan bahagia menerima ahli baru dalam keluarganya.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 92 ribu tanda suka daripada warganet dalam tempoh 16 jam ia dimuatnaik di media sosial. Pakaian yang dikenakan oleh Ameen sangat cantik dan warnanya sedondon dengan persalinan pengantin ibunya.

Jom tonton video di bawah :

@ciknab_wangi

Replying to @wandasenandung dia paling excited hari ni… #offmarket #shakillakoriri #fypシ #fypシ゚viral

♬ suara asli – Cahyaniryn – Cahyaniryn

@nr.faiqa

Replying to @MamaZola nah saya joget untuk auntie 😘

♬ original sound – Faiqa 🕊️ – Faiqa 🕊️

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihat gelagat Ameena. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Haha comelnya ameena layan joget tt dgn siapa tu. tgok pon tahu ameena ni budak bijakk.. Lahai comel betul lah si ameena ni .. “

” Eiiiii pasaipaaaa ameena sronok sangat nieee . rambut sesuai ngan diaa.. Comel anak dia ni dahla cerdik, Suka tengok.. “

” Tebal betul rambut Ameena tu geram nengoknyee. Tahniah Shakila ameena n husband semoga berbahagia.. chooomel sungguh..bijak plk tuuu.. “

” Ameena tak lama jadi kakak lah.. Kemain kau ehh budak kecik.. maknya tahan je nak gelak.. Dia mmg terpaling comel antara anak2 celebrity.. “

” Mak kau dh nervous dik, kau boleh joget2 TikTok yee hahahahha nasib comel. kalau comel mcm ni aku pun nk berebut naik turun mahkamah.. “

” Kemain tomel lg si meena ni..geyam je.. nmpk sngt dia bahagia bile ibu nye brjmp ngn lelaki yg tepat.. nk tgkkk dia ikut sapa menari tuuuu.. mesti cute.. “

” Tgok ameena ni mcm tgok diri sendiri waktu kecik, sebijikkk.. cuma sy hdung kecik sikit.. Ank dia sumpahhh comel and cantikkkk.. “

Klik gambar untuk info..

Tahniah diucapkan kepada Shakilla Khoriri dan pasangannya, Fariz. Semoga bahtera perkahwinan yang dibina kali ini berkekalan hingga ke jannah dan bahagia selalu. Beruntung Ameena kini sudah mempunyai dua orang ibu dan dua orang bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Arnab Wangi, nr.faiqa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT