” Mak aii Haura punya angkut, tak tengok size dah ni.. ” – Netizen

Lufya Kongsi Video Gelagat Anaknya, Lana Haura Semasa Di Bawa Membeli-Bel4h. Amboi Haura Bukan Main Gaya Ambil Barang Tu, Macam Barang Free Jer Dia Buat !! 

Lufya Omar antara bek4s peserta rancangan realiti TV, Akademi Fantasia yang mendapat tempat di hati peminat. Kehadirannya dalam dunia seni diterima baik dan kini Lufya juga dikenali sebagai pelakon. Untuk makluman, Lufya mempunyai seorang anak perempuan bernama Lana Haura.

Jika sebelum ini, video Haura bertemu bapanya, Dr Che Hafiz telah mendapat perhatian peminat. Setelah berbulan tidak bertemu ayahnya, pertemuan mereka ini membuatkan ramai yang seb4k. Terkini, Lufya telah memuatnaik satu video terkini yang memaparkan gelagat Haura ketika kelu4r membeli bel4h.

Video pendek ini memperlihatkan Haura yang menarik sebuah bakul berwarna biru di Decathlon. Dengan memakai helmet berwarna merah jambu, gaya Haura mengambil barang sempat dirakamkan Lufya. Rupanya Haura berjalan sendiri bila melihat ibunya sedikit lek4 dan sak4n bersh0pping.

Cerita Lufya lagi, apabila kelihatan kembali anaknya, itulah yang sedang terjadi. Si kecil sedang sibuk sh0pping dengan penuh yakin mengambil barang yang dia inginkan. Lucu juga Haura ini, betul-betul menjaga keselamatan sehinggakan dalam shopping mall pun memakai helmet.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Haura yang membeli-bel4h dan mengambil barang sendiri ini mencuit hati peminat. Antara komen-komen yang dapat dikongsikan :

” Bijaklah dia haha, cari barang hik1ng ke tu. Dengan kasut tergant0ng tepi bakul, apa la comel sangat gelagat makcik kecik ni. Terhibur betul.. “

” Mak aii dia punya angk0t, abis dia ser3t semua haha. Macam kedai sendiri dah ni Haura haha. Main order je erh, mak aku ada mesin duit haha.. “

” Kelakarla anak you ni haha. She knows what to do. You sl4y girl when comes to shopping. She’s sho cute.. “

” Kelakar la awak ni, mana basikal tu parking kat luar ke hehe. Haura dah l0ck semua barang yg dia nak.. “

” Comel la, penuh bakul tu baru pergi bayar yer haha. tak kasut tu camp4k tak tengok troli ke Haura haha.. “

” Haha ad0ii comei g1ler.. apepun sentiasa mencuit ati. Bud4k cerdik banyak akal ni, sak4n dia sh0pping.. “

” Haha main amik je masuk bakul haha. Ni shopping main tak tengok size dah ni, cute sangat bud4k Haura ni.. “

” Mak aii, kaki sh0ping ni. dia main ambik saja. Confidenttt pulak tu ye masukkan barang barang dlm bakul hahahha.. “

Bila perempuan shopping, begitu la gayanya. Nampak menarik di mata, tak tengok size pun terus diambilnya. Lufya sendiri turut terhibur dengan gelagat anak kesayangannya ini. Semoga Haura sentiasa menjadi anak yang baik dan penghibur hati ibu tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lufya 

Artikel ini  disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..