” Macam perempuan nak attention ‘lama lagi ke?’ ” – Netizen

Video Gelag4t Alisa Aisyah Meminta Perhatian Daripada Bapanya, Hairul Azreen Yang Sedang Sibuk Membuat Kerja. Alahai, Comel Sangat Siap Cuit-Cuit Daddy Lagi Tu !!

Boleh dikatakan setiap hari ada sahaja video Alisa Aisyah dimuatnaik di laman Instagramnya. Kebanyakkan video-video Alisa akan mendapat ratusan ribu viewers dan ribuan komen daripada para netizen. Alisa merupakan si cilik yang sering mendapat perhatian di media sosial.

Alisa kini sudah berusia 1 tahun dan baru sahaja menyambut hari lahirnya tempoh hari. Wajah comel Alisa sering mencur1 perhatian ramai orang dan mampu menca1rkan sesiapa sahaja yang melihatnya. Alisa mempunyai akaun Instagram sendiri dengan nama The Alisa Aisyah.

Akaun Instagram tersebut diwujudkan oleh Hanis Zalikha dan Hairul Azreen sejak Alisa dilahirkan. Dalam tempoh setahun, sejumlah 1 juta orang telah mengikuti akaun tersebut. Wow, ramai sungguh. Kecil lagi sudah menjadi Instafam0us !

Menerusi akaun Instagram, video Alisa sedang melihat bapanya membuat kerja telah dikongsikan. Namun gelagat Alisa yang seperti meminta perhatian daripada bapanya membuatkan ramai terhibur. Alahai, siap cuit-cuit daddy dan meja lagi.

View this post on Instagram

🌷

A post shared by Alisa Aisyah Hairul Azreen (@thealisaaisyah) on

Ramai peminat ger4m melihat gelag4t Alisa yang menanti perhatian bapanya. Antara komen-komen mereka :

” Mcm pempuan nk attenti0n ‘lama lagi ke’ “

” Alololo dia nk attenti0n omey jee.. “

” St0ppp being cute dear  eee geramm !!! “

” Alisa garu mejo.. “

” Nak perhatian tuuuu .. “

” Alisa nak attenti0n tuuu aaa comell.. “

” Cantikkknya diaaa.. “

” Yaaa ampuunn .. jari jemari tuu cam nak kena gig1t jer tau.. “

” Dengan baju kep0k kep0k dkt bahu eeeee comelnya dia ni .. “

Alahai, ger4m melihat wajah Alisa yang begitu comel ni. Siap buat muka kas1han lagi nak minta perhatian daripada daddy. Kalau admin tak jadi buat kerja dah kalau melihat kanak-kanak secomel ini. Boleh tak jadi apa kerja pun.. hehe !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..