Connect with us

Artis / Selebriti

” Macam ni lah bagus. Walau ada anak sendiri, anak tiri pun sayang sama rata.. ” – Netizen

Video Percutian Fizo Omar Sekeluarga Raih Perhatian Ramai. Manja Sungguh Maryam Dengan Fazeera, Jaga Adik Pun Pandai !!

Kemesraan dan kebaikan isteri kepada Fizo Omar iaitu Fazeera Nazri melayan satu-satunya anak tiri, Wan Maryam sememangnya menerima pujian ramai. Sebelum mempunyai cahaya mata sendiri lagi, Fazeera melayan Maryam seperti anak sendiri.

Kini setelah dikurniakan dua cahaya mata, kasih sayang dan cara layanan Fazeera terhadap Maryam tetap sama. Terbaru, video percutian mereka sekeluarga ada dikongsikan di akaun Facebook Fizo Omar. Keluarga ini memilih Port Dickson sebagai destinasi percutian mereka.

Percutian kali ini bersempena hari lahir Fizo Omar yang sudah berlalu. Mungkin kerana sebelum ini Fazeera baru sahaja bersalin anak kedua dan masih berpantang menyebabkan sambutan hari lahir Fizo ditangguhkan. Mereka pergi ke sana tanpa membawa anak yang bongsu kerana masih kecil.

Selain kemesraan Maryam bersama Fazeera menjadi perhatian, cara Maryam menjaga adiknya juga mencur1 tumpuan. Maryam dilihat seperti seorang kakak yang sangat penyayang. Maryam sememangnya seorang anak yang matang dan boleh diharap.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen terutamanya kecomelan Maryam. Antara komen-komen yang diberikan :

” Lovely . Maryam berutung dikasih disayang kiri kanan. Suka nyer tenggok faz, lepas bersalin body tetap slim jer. Alhamdulillah keluarga bahagia.. “

” Maryam ni mmg cntk.. lmbut btl airmuka dia..kulit cerah,mata bundar.. fotogenik plk tu.. Comel betul Mek Yam ni….pandai main ngan adik dia… “

” Macham gini lah bagis walau ada anak sendiri Anak tiri pon sama rata syang nya? Bagos macham ni? Moga2 hidop mu di berkati inshallah.. “

” Suka tgok family Bahagia ni… semoga Fizo Omar mnjga baik family trsyg ni.. n bahagia selalu.. Suka tgok diorg ni.. bolih tambah bby lgi.. carik boy pula.. “

” Seronokla beranak je anak org jaga.. Mak ai body mcm anak dara eh.. Boleh adik pulak c. Yam… Hihi.. memang best kat sini.. “

” Mana si kecik.. Anak no 3 tak ikut ke.. ni yg kita g kt PD tu,yg kolam dalam bilik.. Tahun depe blh adik plk cikyam.. comel.. “

” Sukanya tengok.. cantik betul faz lepas bersalin. kalau mcm ni setahun dua kali beranak pun tkpe.. body maintain macam anak dara.. ” 

Seronok melihat percutian keluarga ini. Walaupun percutian yang singkat, namun masa yang ada dimanfaatkan dengan sebaiknya. Selepas ini boleh lah membawa Wan Umaira pula pergi bercuti apabila sudah besar sedikit. Bertambah meriah keluarga ini.

Silakan SHARE..

Sumber : FB Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT