” Macam dah nampak baby bump ni. Berseri Bella.. ” – Netizen

Bella Dally Kongsi Gambar Menggayakan Tudung, Namun Bahagian Perutnya Pula Yang Jadi Perhatian Peminat. Eh Betul Ke Tu ?

Pelakon cantik manis Bella Dally bukan nama asing dalam dunia hiburan. Bella banyak menjayakan drama-drama tempatan antaranya Adellea Sofea. Memiliki wajah bujur sireh, Bella dilihat sebagai seorang yang sangat lemah lembut dalam percakapannya.

Pernah berkahwin dengan aktor Nazim Othman sebelum ini namun jodoh mereka tidak panjang dan berp1sah setelah 2 tahun melayari alam rumahtangga. Namun suratan takdir, Bella bertemu jodoh dengan seorang ahli perniagaan bernama Arif Izuddin Mohd Radzali pada 30 Mac 2019.

Peminat yang sentiasa memerhatikan Bella bersyukur melihat kegembiraan dan kebahagiaan yang dikecapinya sekarang. Selain lakonan, Bella juga aktif dalam bidang peragaan dan merupakan duta bagi jenama tudung Ariani. Bergandingan dengan aktress Mira Filzah, tudung Ariani sangat anggun digayakan. Melakukan sesi fotosho0t untuk corak dan rekaan baru, Bella dilihat seakan-akan berbadan dua.

Menerusi akaun Instagram, Bella berkongsikan sekeping gambar beliau mengenakan busana berwarna hijau dan hijab Ariani yang menyerikan lagi penampilannya. Bella yang sememangnya jelita mencur1 tumpuan peminat namun ada sesuatu yang nampak agak lain dalam gambarnya ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Penampilan Bella yang kelihatan seperti baby bumb menjadi perbualan netizen. Antara komen-komen netizen :

” H0tt babyyyy h0ttt.. “

” Baby bump da nampak.. “

” Saya pun macam nampak baby bump.. “

” Macam dah nampak baby bump ni. Berseri Bella.. “

” Always in good-looking…. So amazing & g0rgeous… Love it.. “

Mata netizen jangan dibuat main, memang diperhatikan betul-betul lagi-lagi artis kesayangan. Maklumlah peminat lagi teruja nak tunggu Bella dapat baby. Nampak seakan-akan baby bumb tapi mungkin juga faktor baju yang buat kelihatan sebegitu. Apa pun andai benar ada berita gembira dari Bella, alhamdulillah dan tahniah diucapkan. Andai tidak Insha Allah masanya nanti pasti akan datang. Selamat berpuasa Bella !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Dally by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..