” Alahaiii.. So cute this boyy. Woww.. pandai angkat kening la.. ” – Netizen

Elfira Loy Kongsi Video Anaknya, Rayyan Khalaf Baru Bangun Daripada Tidur Buat Ramai Ger4m. Part Yang Angkat Kening Tu Alahai Comelnya Rayyan. Ikut Kening Elfira Sebijik !!

Siapa tidak kenal pelakon genit berkening lebat Elfira Loy. Bergelar isteri kepada Muhamad Khairol Faris Anuar 1 Januari tahun lalu, kehidupan El semakin membahagiakan dengan kurniaan seorang cahayamata comel diberi nama Muhamad Rayyan Khalaf.

Rayyan yang dilahirkan 1 Oktober tahun lalu kini sudahpun berusia 7 bulan. Melihat perkembangannya hari ke hari, wajahnya semakin comel dan gebu sebijik seperti rupa ayahnya Faris. Putih gebunya buat hati tertaw4n. Rayyan yang tidak banyak merag4m ini cukup baik dan menyenangkan El.

Berbunga-bunga rasanya hati El melihat anak kesayangannya ini kini sudah mampu mengenali dan mengec4m dirinya. Tengok gelagat anak sebegini, suatu nikmat buat El. Matanya yang melilau mencari wajah ibu kesayangan dengan kening uniknya itu buat rasa nak gom0l-gom0l si kecil ini.

Menerusi akaun Instagram, Elfira telah berkongsikan satu video yang memaparkan gelagat anaknya Rayyan yang baru bangun daripada tidur. Rayyan yang tersenyum walaupun masih mamai buat El sendiri jadi ger4m. Alahai cepatnya besar handsome mama ni. Muka ayah tapi kening mummy. So cute !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Happy 7months old my Rayyan boi , Look at chuuuu sooo adorable , Bangun bangun je smile happyyyy cair mommy . I can’t believe you’re 7months old already , ( malulah mommy tak kurus lagi ) hehhehehe. Everything is so adventurous now , Nak mandikan macam berperang , Nak suapkan makan macam masuk kelas silat , Nak tidur macam main roller coaster sekejap nangis nak tengok sekejap happy taknak tido . HAHA. And the part is , i love it when you recognize me , When you turn over , You open your arms and you want me to hug you to kiss you and to carry u The best feeling ever. Ramadhan Tarawih this is you is the best because inget to do with you & Ayah. Alhamdulillah for this blessings Ya Allah. So blessed for my complete lil family ❤️

A post shared by @ elfiraloy on

Wajah comel Rayyan buat peminat naik ger4m. Antara komen-komen mereka :

” Gom0l gom0lllllll!!!!!! Baru bangun sangat tu kelopak mata sebelah baru nak terbentuk !! “

” Alooo schomelnyaaaaaa. Kening dia menawan.. “

” Aaaaa rayyan comelnyaaaaaaa. You grow up so fast boy . So cuteeee.. “

” Alahaiii.. So cute this boyy ! Woww.. pandai angkat kening la.. “

” Nak kenyit-kenyit mata pulak. Ikut kening Elfira sebijik.. “

” Kening memang mak punye 100%.. “

Alahai macam ni punya comel baru bangun dari tidur siapa yang tak ger4m Rayyan. Comel betul bangun terus senyum senyum manja gitu. Kening memang part paling menarik mata, tambah handsome gitu. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Rayyan membesar dengan sempurna dan penuh kasih sayang. Moga jadi anak yang soleh untuk kedua ibu bapa Rayyan. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..