” Love this cover, makin sedap suara Bella sekarang.. ” – Netizen

Video Nabila Razali Menyanyikan Lagu Tak Ingin Usai Raih Pujian Peminat. Wah Makin Bagus Vokal Bella, Lain Sangat Dengan Dulu !!

Nabila Razali pernah menerima tamp4ran hebat apabila dikrit1k oleh peminat kerana ins1den terkuc1l ketika menyanyi secara live sebelum ini. Namun pelantun lagu Peluang Kedua ini tidak put0s asa dan terus memperbaiki mutu nyanyiannya.

Meninjau akaun Instagram Nabila Razali, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan Nabila sedang menyanyikan lagu popular yang menjadi siulan ramai masa kini iaitu Tak Ingin Usai dendangan asal Keisya Levronka.

Diiringi petikan gitar oleh seorang pemuda bernama Anwar Amzah, suara Nabila kali ini telah mendapat perhatian ramai peminat. Jauh bezanya suara Nabila sekarang berbanding sebelum ini dan peminat memuji nyanyiannya ini.

Penuh penghayatan, nyanyian Nabila ini telah menerima banyak komen positif daripada peminat. Merdu dan gemersik sekali suara Nabila sehinggakan peminat berulang kali mengulangi video tersebut kerana suka dengan vokal Nabila.

Jom tonton video di bawah :

Tidak hanya peminat, nyanyian Nabila turut mendapat perhatian daripada rakan artis yang lain. Antara komen-komen mereka :

” Melt1ng, ini A Nabila Razali. Aaa sedapnya, nice really smooth nafas Nabila nyanyi lagu ni, good job.. “

” Wow bestnya, auto menus0k di jiwa dengar Bella nyanyi lagu ni. Love your voice. Banyak improve dari dulu, terbaiklah.. “

” Wow, sedap sangat bella cover lagu ni, merdu suara Bella. Good job Bella, Nak full cover please, bagus sangat suaranya.. “

” Sedapnya menjiwai, sed1h lak dengar. Nak Bella buat lagu-lagu macam ni lepas ni.. Sesuai dengan Bella.. “

” Haa ni sedap, suara melt1ng dengar. Love this cover, makin sedap weyy suara Bella sekarang.. “

” Ad0h dengar sampai terjat0h, merdunya suara Bella. Your voice is magic nabila. we would like to hear more covers, post many covers please.. “

” Mana.. mana.. mana suara yang tak sedap tu? Tak dengar pun, yang ni sedap je, sedap sangat. this one marvellous, sump4h sedap.. “

Inilah nyanyian yang ditunggu-tunggu oleh peminat Nabila, memang halwa telinga yang sedap didengar. Semoga Nabila terus bersinar bakatnya dan maju jaya dalam bidang nyanyian pada masa akan datang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Razali

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..