Connect with us
HAN RIVER Vacuum

Artis / Selebriti

” Lawak betul la, sak1t perut gelak tengok kena l1bas air. Haha.. ” – Netizen

Dato’ Fizz Fairuz Kongsi Video Babak Dalam Drama Dan Video Kejadian Sebenar Dengan Noorkhiriah Ketika Penggambaran Buat Peminat Terhibur. Ad0i Dato’, Tak Pasal-Pasal Basah Kuyup Khiriah Dibuatnya. Spontan Betul Jirus Air Tu, Haha !!

Drama berjudul Boskid akhirnya tiba pada hari akhir penggambarannya. Gandingan Dato’ Fizz Fairuz dan Noorkhiriah ini dijangkakan bakal membuatkan penonton terhibur. Melihat kepada video-video di sebalik tabir yang dikongsikan sebelum ini, sudah cukup membuatkan warganet terhibur.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Dato’ Fizz, telah dikongsikan video yang memaparkan babak dalam drama dan kejadian sebenar ketika babak itu dirakamkan. Sedutan video ini memaparkan Dato’ Fizz sedang membasuh kereta, Khiriah pula pulang ke rumah dengan menaiki motosikal.

POLO HILL Bag

Melantunkan dialog masing-masing, sambil Dato’ Fizz melakonkan aksi membasuh kereta, terjadilah kejadian yang membuatkan semua kru di set penggambaran ketawa terbahak-bahak. Tidak disengajakan, Dato’ Fizz tersiram Khiriah dengan air.

Adoilah Dato’ Fizz, watak jenaka tu memang nampak bersahaja dengan mukanya yang selamba. Hidup sungguh watak Dato’ Fizz ni. Khiriah pun let1h menahan gelak, akh1rnya terbur4i juga ketawanya. Set penggambaran paling meriah apabila ada pelakon macam ni.

Glass Kettle

Jom tonton video di bawah :

( Yang bakal penonton saksikan di dalam drama )

Video kejadian sebenar yang terjadi di set penggambaran :

Lawak sungguh apabila gandingan dua-dua pelakon yang jenis masuk air sebegini. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

llaollao

” Fizz haha ko memang kej4m. Yang penting abang gelak dulu hahah. Tak sengaja sangat tu haha. dua-dua masuk air.. “

” Aku gelak sampai merambu air mata haha. tahu-tahu lencun basah muka, nasib tak kuyup satu badan haha.. “

” Sak1t perut dok ulang2 ahha. macam-macam kejadian cerita ni yeee. Belum keluar TV lagiii dah mengekek gelak.. “

” Ad0iā€¦ pen4t gelak sebab duk ulang tengok part kena l1bas air tu haha. Sampai keluar airmata aku gelakkan ko bang Fizz dengan kak Khiriah.. “

” Tak leh ke kalo tak buat lawak dua ni.. ad0iii sak1t perut gelak laa. Masuk keta mesti puas menyembur la gelok tu. haha awk bang nakai mat yerr.. “

” Haha dia jadi takleh tahan tahan bila dgr crew lain gelak angin. Lawak betul la, sak1t perut gelak tengok kena l1bas air, betul-betul tak sengaja eh haha.. “

” Ad0i lah tak boleh stop gelak haha. macam tu je kena sembur air, memang terkedu lah member haha.. “

Ad0ilah Dato’ Fizz, sampai mengekek ketawa semua di set tengok gelagat spontan Dato’ Fizz itu. Khiriah lagi lah, terus terkedu apabila tiba-tiba kena simbah air, hehe. Lagi tak sabarlah peminat hendak menonton drama ni nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizz Fairuz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Kasut Princess

BAWAL INSTANT TIE BACK

SambalNyet

Trending

Muslimah Casual

Copyright Ā© Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT