” Lari Alisa, mommy awak nak bertukar hijau dah tu haha.. ” – Netizen

Hanis Zalikha Kongsi Video Gelagat Alisa Aisyah Ketika Disuruh Sapu Mulut Com0t Dengan Tisu. Ad0h la Alisa, Lain Yang Disuruh Lain Dia Buat. Terkej0t Alisa Tengok Tangan Kot0r, Sampai Ket4r-Ket4r Tangan Mummy Tahan Ger4m. Haha !!

Gelagat Alisa Aisyah memang sering menjadi tumpuan peminat. Anak yang aktif dan ceria, ada sahaja telatah lucu Alisa yang membuatkan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen menjadi ger4m dan terhibur. Walaupun baru setahun usianya, kepetahan Alisa bercakap mengagumkan peminat.

Meninjau akaun Instagram Hanis, telah dikongsikan satu video terkini yang memaparkan gelagat Alisa ketika makan. Sudah kebiasaannya bagi kaum ibu, jika melihat anak makan com0t tentu disuruh sapu mulut menggunakan tisu.

Alisa yang sekeliling mulutnya penuh dengan coklat itu dihulurkan oleh Hanis sehelai tisu dengan harapan Alisa menyapu com0t di mulutnya itu. Namun lain jadinya apabila bukan mulut yang disapu, namun meja makan pula yang dibersihkan oleh si cilik ini.

Sekali lagi Hanis menghulurkan tisu kepada Alisa, namun Alisa sudahpun menyapu coklat di mulutnya itu dengan menggunakan tangan. Muka Alisa ketika melihat tangannya kot0r dan reaksi terkej0tnya itu memang comel sekali.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alisa itu dan reaksi Hanis yang ger4m mencuit hati peminat. Lain disuruh sapu, lain pula yang dibuatnya. Antara komen-komen peminat :

” Lol all those rules and terms yg mak mak cuba tapi last2 tau merepek. Level menggig1l tgn mommy tahap infinity haha alisa owh alisa.. “

” Haha reaction dia tu, cute g1ler. alisa menguji betul, mummy ger4m sangat tu. nasib baik dia tak lap guna baju, kalau tak lagi menguji kesabaran.. ” 

” Alisa suka buat muka kan, last skali tu ger4m betol aunty tgk. comel lhaaaa budak pandai nii. alisa alisa, sak1t hati mommy.. ” 

” Lawaklah alisa ni, mommy ger4m haha. sabo jela mommy, sampai keluar urat ijau haha. win part dia sapu mulut dan tengok tangan dan muka terkej0t.. cute overload.. “

” Lawak g1la muka alisa, genggam tangan last tu haha bertabahla mommy. Sabar sis, sabar. Anak no.2 ni lain macam skit ye.. ” 

” Tisu hab1s sepeket pun.. muka com0t macam tu juga.. lepas lap meja, lap pulak ke muka. Haha lar1 alisa, mummy awak nak bertukar hijau dah tu. keknis punya ger4m sampai gig1l tangan haha.. ” 

” Haha can relate ur reaction mummy. Sana sini nak lap tapi mulut sendiri taknak wipe. pasr4h keknis akhirnya. That oh no i just made it worse face.. ” 

Ad0hla kalau sudah namanya Alisa si cheeky Tada, ada sahaja gelagatnya mengenakan mommy. Memang mencuit hati peminat sungguh melihat part last Hanis genggam tangan tu, Alisa oh Alisa. Semoga Alisa terus menjadi penceria hidup mommy dan daddy dan membesar dengan bijak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..