Connect with us

Artis / Selebriti

” Lain macam cantik Fasha nowdays, nampak lebih muda.. ” – Netizen

Video Sambutan Hari Lahir Fasha Sandha Bersama Keluarganya Raih Perhatian Peminat. Majlis Simple Tapi Tetap Meriah. Makin Cantik Lah Fasha Sekarang !!Β 

Fasha Sandha antara selebriti wanita yang disenangi oleh ramai peminat. Keperibadian Fasha yang tidak somb0ng dan selalu merendah diri membuatkan Fasha disayangi. Di sebalik kejayaan Fasha, keluarga adalah tulang belakang Fasha yang selalu ada di saat sus4h dan senang.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Fasha Sandha, telah dimuatnaik beberapa buah posting yang memaparkan sambutan hari lahirnya bersama ahli keluarganya. Dapat dilihat dalam video ini antara yang hadir adalah Elisya Sandha dan Uzair Haqimy.

Memilih restoran Hidang sebagai lokasi sambutan, majlis ini sederhana dan simple sahaja. Hanya bersama ahli keluarga, penampilan Fasha yang berjubah putih dan berselendang mendapat pujian daripada peminat.

Anak-anak terutamanya Aisha Amaira antara yang paling excited ketika acara memot0ng kek dan meniup lilin. Wah bukan sebiji ye kek yang disediakan untuk Fasha, ada pelbagai-bagai kek lagi di atas meja.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)

Perkongsian ini telahpun mendapat perhatian daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Lain macam cantik fasha nowdays.. makin cantik sekarang dan nampak lebih muda.. happy birthday Fasha sayang.. “

” Suka fasha ni. baik hati. tak kenal tapi Jumpa depan-depan pun tak somb0ng. berbual macama kawan-kawan.. “

” So humble fasha n aidil.. love this family much.. di doakan semoga senantiasa d dalam rahmat dan perlindungan Allah SWT selalu hendaknya aminn… selamat hari lahir fasha.. “

” Cantiknya Fasha, makin berseri-seri.. Sanah helwah gurl fashasandha.. Kak doakan Semoga Fasha dipanjangkan umur dlm barakah, diberi kesihatan yg baik dan dipelihara Allah keluarga ni hingga ke syurga. Juga semoga kita semua beroleh taqwa di Ramadan kali ini. Aminn Allahumma amin.. “

” Lawaanyaaa Fasha pakai putihhh.. cantik selalu.. antara artis yang baik dan sentiasa merendah diri. Semoga Fasha sentiasa dalam peliharaan Allah.. “

” Cantik baju Fasha, makin cantik dan berseri-serilah Fasha.. 39 tahun pun cantik dan nampak muda.. “

” Selamat hari lahir akk smga kaya berjaya sht wal afiat jutawan dunia dan akhirat. tak mkn usia still mcm 20an.. “

Alhamdulillah senang hati peminat melihat kebahagiaan Fasha bersama keluarganya ini. Sudah hujung-hujung 30-an pun, masih kelihatan muda Fasha ini. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir dan semoga dikurniakan rezeki yang melimpah ruah selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT