” Laaa, bek4s suami Linda Rafar rupanya, sedap juga suara dia.. ” – Netizen

Nanas Ters1ngkir Pada Minggu Kedua The Masked Singer Malaysia 2. Tak Sangka Pulak Pelumba Negara, Keifli Othman Boleh Menyanyi. Ramai Ingat Shuib Sepahtu !!

Program pertandingan nyanyian yang bercorak m1steri ini, The Masked Singer Malaysia kembali lagi untuk musim kedua. Mendapat sambutan hang4t daripada para penonton pada tahun lalu, yang menyaksikan kemenangan telah memihak kepada penyanyi Aina Abdul yang mengenakan kostum Bunga Raya sebagai juara.

Pada mingu kedua, telah menyaksikan penyingkiran Nanas. Pelakon Zizan Razak dilihat tersenyum lebar sebaik kostum tersebut dibuka kerana tidak menyangka tekaannya tepat. Peny1ngkiran Nanas pada malam itu ternyata berjaya mengej0tkan para juri.

Manakan tidak, di sebalik kostum Nanas rupanya adalah pelumba negara iaitu Keifli Othman. Keifli telah menyampaikan lagu berjudul Dekat Padamu nyanyian asal penyanyi Yusry KRU. Meskipun gag4l pada minggu ini, Keifli tetap merasa seronok kerana diberi peluang menyertai rancangan tersebut.

Sebelum ini, ramai yang meneka suara Nanas adalah pelawak Shuib Sepahtu. Namun tekaan ramai me1eset dan rata-rata terkej0t suara di sebalik kostum Nanas adalah seorang yang las4k di litar lumba.

Jom tonton video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya meluahkan rasa terkej0t setelah menonton video ketika kostum Nanas dibuka. Antara komen-komen menarik adalah :

” Laaa, bek4s suami Linda Rafar rupanya, sedap juga suara dia. M4ti2 ingat suara Shuib Sepahtu, hehe, adeh terken4.. “

” Woww suara dia boleh tahan, memang bijak betul tekaan Zizan, hehe. Ni kalau tak s1lap bekas husband Linda Rafar kan.. “

 “Hahahhaa, sbb clue mula2 golf kot, ramai igt Shuib, ni memang betul-betul kena sc4m lah, haiyooo, hahaha.. “

” Owh si kefli bekas suami Linda Rafar elite, baru aku tahu. Zizan mesti kenal lah, haha kwan lepak katanya.. “

” Suara tu igtkan penyanyi betul, sekali pelumba kereta daaa. Seronok rancangan ni, terhibur tengok.. “

” M4ti2 ingat suara shuib, suara dah sama tu. Memg rapat ngan Zizan, maybe dri situ Zizan dh cam dia.. “

” Sy pn tak rasa nanas ni Shuib walaupun suara mcm Shuib, The Masked Singer ni bkn kalangan artis je msti ada jaguh sukan mcm season lepas.. “

Memang ramai yang tak sangka Nanas itu adalah Keifli. Sekadar info, minggu ini telah menyaksikan Rambutan, Burung H4ntu dan Ratu Semut telah berada di tempat pertama, manakala tiga kedudukan terbawah adalah Pepatung, Teh Tarik Kaw dan Nanas.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Astro Gempak, Keifli Othman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..