” Kita pulak yang mengalir air mata, terharu tengok reaksi mak abah Nana.. ” – Netizen

Video Nana Mahazan Buat Kej0tan Istimewa Menghadiahkan Kereta Untuk Ibu Bapanya. Part Mak Nana Terkej0t Macam Tak Percaya Tu Memang T0uching Habis !!

Meninjau di akaun Instagram milik penyanyi dan pengacara, Nana Mahazan telah berkongsi satu video. Menerusi video itu, Nana berkongsi moment istimewa iaitu misi dirinya membuat kej0tan kepada kedua ibu bapanya.

Nana telah menghadiahkan sebuah kenderaan jenis SUV X70 kepada kedua orang tuanya. Tulis Nana, dah lama ibunya menyebut tentang kereta ini. Selain itu, kongsi Nana lagi, tujuan dia berkongsi video tersebut bukan kerana r1ak, tetapi sebagai pemangkin semangat buat semua agar terus berusaha untuk menggembirakan kedua ibu bapa.

Kelihatan dalam perkongsian video tersebut Nana sendiri yang memandu kereta itu ke rumah ibu bapanya. Setelah sampai, reaksi ibu bapa Nana seakan terkej0t dan tidak percaya bahawa kereta tersebut adalah milik mereka.

Namun jelas terpancar betapa sukanya ibu bapa Nana setelah menerima hadiah tersebut. Turut kelihatan Nana saling berpel0kan bersama ibu dan bapanya. Sehingga kini perkongsian video oleh Nana itu telah mendapat tontonan lebih 100 ribu dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Tonton video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata pengikut begitu terh4ru selepas melihat reaksi kedua ibu bapa Nana menerusi video itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Kita pulak yang mengalir air mata, terharu tengok reaksi mak abah Nana. Semoga murah lagi rezeki Nana.. “

” Ahamdulillah Nana. You are such and amazing person, anak, daughter, sister and segala bagai. PROUD sangat.. “

” Ya Allah, tumpang nangis sekali haa. Love your effort. Semoga kita semua dapat membahagiakan mak ayah kita.. “

” True love inspired sgt taw, that why I follow u kak nana dr dulu solo molo Smpai ank 2. Dulu hadiah mesedis.. “

” Bencilah. Kita nang1sss. Tengok abah mak Nana punya reaksi. Mesti happy sangat kan dapat anak yang sentiasa mengutamakan mereka.. “

” Murah rezeki Nana, bahagiakan kedua orang tua, besar ganjarannya. Semoga Nana terus menjadi anak yang solehah.. “

” Terbaik Nana. Moga Allah swt limpahi Nana sekeluarga dengan rezeki yang berlipat ganda lg in syaa Allah.. “

Wahh terbaik lah Nana, seronok tengok mak abah Nana dapat kereta baru. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Nana terus menjadi anak yang solehah, berjaya dalam bidang yang diceburi dan dimurahkan lagi rezeki, insyaAllah.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Nana Mahazan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..