Connect with us

Artis / Selebriti

” Kelakar sebiji mommy dia betul lah, mudah terhibur, haha.. ” – Netizen

Video Terbaru Gelagat Anak Maryam You Narae, Rina Sedang Bermain Aplikasi Talking Tom Cat Buat Ramai Terhibur. Comelnya Rina, Sampai Mata Pun Tak Nampak Bila Gelak, Seronok Sangat Lah Tu Yer !!

Siapa tidak mengenali selebriti media sosial dan juga Youtuber terkenal dari Korea Selatan, Maryam You Narae atau lebih dikenali sebagai Maryam. Maryam suka berkongsi perkembangannya buat pengikut-pengikut di Instagram.

Selain Maryam, ramai yang suka melihat gelagat anak Maryam iaitu Rina. Rina yang sudah berusia 2 tahun dilihat seorang kanak-kanak yang ceria. Terbaru, Maryam telah memuatnaik video yang memaparkan Rina sedang bermain aplikasi Talking Tom Cat.

Rina asyik gelak dan gelaknya itu telah ditiru oleh aplikasi Tom sehinggakan matanya tertutup. Sekali lagi perkongsian ini telah menarik perhatian warganet. Ada yang mengatakan gelagat Rina sangat lucu dan Rina mudah terhibur dengan Tom itu.

Bukan itu sahaja, ramai juga yang mengatakan gaya ketawa Rina seperti ibunya. Sehingga kini, video baru Rina ini telah menerima ribuan tanda suka dan ratusan komen daripada warganet sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Amboi Rina, seronok betul dia gelak.

Tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur melihat gelagat Rina yang suka ketawa ketika bermain aplikasi tersebut. Antara komen-komen warganet adalah :

” Mcm strong girl the bgsoon plak Rina ni.. Comel je dia dgn rmbut mcm tu.. Kelakar sebiji mommy dia betul lah, mudah terhibur, hahaha.. “

” Comeylah Rina ni.. Ger4m tengok dia ketawa.. Gaya ketawa tu sebiji Maryam hahahahaa.. Anak mommy betul lah Rina.. “

” Dia punya seronok sampai terpejam mata tengah ketawa, hahahahaha.. Hai comel betul anak Korea sorang ni… ger4mmmm.. “

” Budak2 memang suka main Tom ni kan, hahahahaha.. Kadang-kadang kita yang orang tua ni pun suka main juga, hahahahahahaa.. “

” Sorang-sorang pun blh gelak yer Rina.. Hahaha cute bdk ni.. Hilang stress makcik tengok Rina ketawa, budak bertuah betul lah dia.. “

” Pandai Rina gelak lentok2 ke belakang ye.. Plsssssss Rina jangan comel sangat, hahahahahaa ger4m tengok Rina gelak, hehehe.. “

” Comelnya Rina… Rasa nak cium2 klu dekat ni.. Ger4mnya, semakin besar, semakin comel lah Rina, memang copy Maryam betul.. “

Alahai sekejap betul masa berlalu. Pejam celik, pejam celik Rina kini sudah berusia 2 tahun lebih. Semakin comel dan banyak akalnya. Apa-apa pun, semoga Rina terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG duriankimchijunior

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT