” Kelakar macam ayah la Hamzah ni.. ” – Netizen

Gelagat Anak Arw4h Abam Bocey, Syed Uthman Hamzah Menyanyi Sambil Menggoyangkan Bahu Buat Peminat Terhibur. Sebijik Sama Macam Abam Selalu Buat Dulu. Abam Junior Sangat !!

Si kecil bernama Syed Uthman Hamzah menjadi pengubat hati buat insan bernama Nor Hidayah. Sejak arw4h Abam Bocey perg1 menemui PenciptaNya, Hamzah menjadi keutamaan buat ibu tunggal ini dalam meneruskan kehidupan mereka.

Pelbagai gelagat Hamzah dikongsikan Hidayah baik di media sosial miliknya untuk tontonan peminat. Meninjau akaun Instagram Abam Bocik, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan gelagat Hamzah ketika sedang bermain keyboard.

C0ret Hidayah di ruangan kapsyen posting ini memberitahu Hamzah menghiburkan mereka sebelum waktu berbuka puasa. Comel sahaja melihat Hamzah yang bertubuh chubby ini memetik butang keyboard yang ada.

Bak kata Hidayah, Hamzah memang suka membuat lawak dan ianya dapat dilihat daripada gerak gerinya dalam video ini. Bukan main lagi Hamzah mengg0yang-g0yangkan bahu sambil memegang microphone ketika muzik berkumandang.

Jom tonton video di bawah :

Sejak posting ini dimuatnaik, ianya telahpun mencatatkan hampir 13 ribu tontonan. Rata-ratanya terhibur dan ger4m melihat Hamzah. Antara komen-komen peminat :

” Pandainya Hamzah, semoga Hamzah membesar menjadi anak kebanggaan ibu dan keluarga. Sentiasa gembirakan hati ibu ye Hamzah.. “

” Ger4m sungguh tengok Hamzah ni, comel sangat. Hamzah ada gaya macam arw4h ayahnya sangat lagi-lagi time g0yang-g0yangkan badan tu.. “

” Hamzah ikut macam arw4h Abam la, suka melawak haha. Comel je joget g0yang bahu macam tu, teringat pulak Abam selalu buat macam tu dulu.. “

” Comeinya hamzah ni, mewarisi bakat arw4h ayahnya ni.. semoga Hamzah menjadi h4mba Allah yang soleh.. “

” Yang penting gaya tu ada haha, kelakar macam ayah la Hamzah ni. Lengan dia, rasa nak k0kak jer, Debab betul.. “

” Sebijik macam arw4h Abam, kelakar jugak haha. Part Hamzah menyanyi tu yang tak tahan, ad0hlah anak haha. Joget tu cute betul.. “

” Alahai mcm arw4h ayah ya hamzah .. moga jadi anak yang soleh jaga ibu baik-baik macam ayah juga ibu ya. aamiin.. “

Hamzah Hamzah, ketawa semua yang ada melihat telatah Hamzah. Memang penghibur seisi keluarga si b4mb4m ini. Semoga Hamzah sentiasa dalam lindungan Allah dan menjadi anak yang soleh buat ibu tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abam Bocik

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..