” Jibuuuu, adik nak c1um tu. Muka tu cuba lah senyum sikit eii ger4m betul.. ” – Netizen

Video Gelagat Alisa Aisyah Cuba Menc1um Bujibu Chempel Sebelum Masuk Tidur. Alahai Jibu Kes1an Adik Gigih Betul Nak C1um, Tapi Abang Jibu Buat Muka Selamba Je. Amboi Jual Mahal Betul, Dua-dua Comel !!

Kucing antara binatang peliharaan yang sering menjadi tumpuan kerana telatah comel mereka. Terdapat berbagai spesis kucing malahan ada juga yang dikacuk untuk menghasilkan baka yang cantik. Kucing yang digelar Bujibu Chempel milik keluarga pelakon Hairul Azreen dan Hanis Zalikha antara kucing yang popular di kalangan peminat.

Bujibu menjadi kesayangan seluruh keluarga dan sudahpun berusia 5 tahun. Tidak hanya Hairul dan Hanis, anak-anaknya Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah juga sejak daripada bayi sudah dibiasakan dengan Bujibu. Di kalangan peminat menggelar Bujibu sebagai Abang Long kepada dua beradik ini kerana keakraban mereka.

Alisa sering dilihat menyakat Bujibu dan gelagatnya mengejar Bujibu ada dikongsikan di Instagram milik Alisa dan Hanis. Bujibu juga diraikan dengan kek harijadi sempena ulangtahunnya yang ke 5 pada Februari yang lalu dan ianya mendapat perhatian peminat.

Menerusi akaun Instagram Bujibu Chempel, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Alisa disuruh oleh Hanis dan Hairul untuk memberi c1uman dan pelukan untuk kucing kesayangan mereka ini. Bujibu hanya duduk diam sahaja walaupun Alisa menc1um dan menyentuhnya.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Berusaha

A post shared by Bujibu Chempel (@bujibuchempel) on

Gelagat Alisa dan ekspresi muka Bujibu itu menarik perhatian peminat. Alahai Abang Long muka memang tak boleh bawa bincang terus. Alisa pun semangat sungguh hendak peluk abang, cute sangat kedua-duanya.

” Jibuuuu, adik nak c1um tuuu. muka tu cuba lah senyum sikit eiiiii ger4m betul.. “

” Muka tu takyah whatever sangat jibu oi . Acah acah meraj0k je si gemuk ni hahahahaha.. “

” Jibu jual mahal la eeeee demokkkk… Tak ade perasan pn ekk… somb0ng naww.. “

” Jibu ngaku jela padahal dalam hati dah berbunga tu. Tarik telinga kanggg.. “

” Prince jibu paling in character, abang takde feeling.. Amek side tu kelako la alisa niii.. ”

” Aiii sombo0ng bebenor dak jibu nih. Halah layan je laaa adik tu gigih.. “

” Jibu nape tak ade respon.. somb0ng la awak nii.. Jibu be like tak payah nak amek hati sgtla dpn mmy ddy.. “

” Ketat kelat je muka tu, badmo0d ke gad0h dgn gepren… jibu oh jibu.. “

” Adik bagi k1ssk1ss tu jibuuu, jgn la jual mahal sngt ishhh.. “

Cara Hanis dan Hairul memupuk rasa kasih anak-anak pada haiwan yang bagus. Membaca komen-komen peminat juga rata-ratanya ger4m melihat Bujibu yang semakin gem0k itu. Apa pun, semoga Bujibu sentiasa menjadi menyeri keluarga kecil Hairul ini dan menjadi teman bermain Alisa yang terbaik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bujibu Chempel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..