” Iqbal nyanyi lagi okay kot, hehe.. ” – Netizen

Persembahan Penyanyi M1steri No 2, I Can See Your Voice Malaysia Edisi Bersama Zamani Menyanyi Lagu Ketahuan. Sampai Terbangun Zamani Dengar Suara Dia, Punya Lah Terkej0t. Part ‘Woo Ohh, Woo Ohh’ Tu Lawak Sungguh, Hehe !!

Nampaknya rancangan I can See You Voice Malaysia Musim Ke 5 kembali lagi menceriakan peminatnya. Bagi yang belum tahu, rancangan hiburan ini sebenarnya diadaptasi daripada sebuah program popular negara Korea Selatan dengan nama yang sama.

Untuk minggu ini, penyanyi terkenal Zamani telah menjadi artis jemputan. Meninjau di akaun Instagram TV3, telah berkongsi satu sedutan video persembahan penyanyi m1steri nombor 2 yang begitu menghiburkan.

Membawa lagu Ketahuan yang dipopularkan oleh kumpulan Matta Band membuatkan Zamani mendengar menjadi terkej0t ketika penyanyi tersebut mula bersuara. Pilihan Zamani untuk menyingk1r penyanyi m1steri no 2 ini adalah tepat kerana dia merupakan seorang penyam4r bersuara sumbang.

Turut mencu1t hati adalah pengakuan Black untuk menyakinkan Zamani yang penyanyi nombor 2 tersebut adalah penyanyi sebenar dan range suaranya sama seperti Black. Perkongsian video itu ditonton lebih 6 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini (tonton video penuh di hujung artikel) :

Di ruangan komen, rata-rata meluahkan rasa terhibur mereka setelah menonton persembahan penyanyi m1steri ini. Antara komen-komen warganet adalah :

” Woo ohh woo ohh woo ohh,  Iqbal nyanyi lagi okay kot, hehe. Terhibur aku tengok Zamani punya terkej0t, haha.. “

”  Penyanyi No. 2 memang sangat menghiburkan, hahahaha semua orang tergelak besar, tepat tekaan Zamani.. “

” Yang penyamar nyanyi lagu matta band tu klakor woiiii, Wooo owwww hahahahhahaha penat gelak woiii.. “

” Hahaa range suara Black lah sangat, ad0ii betul-betul kena t1pu, nasib lah tepat pilihan Zamani untuk singk1r no 2 tu, haha.. “

” Lawak lah yang menyanyi lagu ketahuan, hahaha woooooo owwwwwww jer kuat, terkej0tt aku, hahaha mat12 awal igtkan penyanyi sebenar.. “

 ” Ni memang versi sumb4ng betul. Kelakar bila Black cakap sebenarnya dia boleh menyanyi je, hahaa semua pakat tak pu4s hati, hahaha.. “

” Terbaekk the legend Zamani Slam, teka no 2 tu hahahaa. Rasanya mesti semua terhibur persembahan dia.. “

Memang kelakar habis lah persembahan penyanyi nombor 2. Walaupun suaranya sumb4ng, tetapi pemilik nama sebenar Mohd Syafeeq Satrianie ini pernah bergelar seorang juruterbang dan sekarang bergelar seorang usahawan.

Tonton video penuh di bawah ini :

Silakan SHARE..

Sumber : IG tv3 Malaysia, Youtube TV9 Malaysia Official

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..