” Ingatkan pandai main badminton je, rupanya pandai menyanyi jugak.. ” – Netizen

Video Pemain Badminton Negara, Lee Zii Jia Menyanyi OST Drama G0blin Dapat Pujian Peminat. Wahhh Boleh Tahan Suaranya, Ada Bakat. Merdu Juga !!

Bagi peminat sukan badminton tanahair, nama pemain muda, Lee Zii Jia bukan nama baru. Pemain berasal daripada negeri Kedah ini juga merangkul tempat pertama dalam kejohanan Terbuka Seluruh England 2021 setelah tew4s pada tahun sebelumnya.

Menurut laporan portal Harian Metro, Zii Jia juga bukan sahaja berbakat dalam sukan badminton malahan mempunyai suara dan bakat mencipta lagu. Zii Jia pernah berkongsikan beberapa klip lagu antara berentak rap di Instagram miliknya.

Meninjau akaun Instagram Era.je, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan nyanyian Zii Jia. Membawakan lagu OST G0blin, kelunakan suara Zii Jia nyata menarik perhatian dan mendapat banyak pujian daripada peminatnya.

Video pendek ini telah merekodkan jumlah tontonan yang tinggi daripada peminat dan sehingga kini sudahpun melebihi angka 117 ribu views. Tenang sahaja mendengar suara Zii Jia dan peminat juga teruja untuk mendengar edisi penuh video ini.

Jom tonton video di bawah :

Ramai peminat yang suka melihat nyanyian Zii Jia ini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk bacaan pembaca :

” Oppa betul la Zii Jia ni, terjia jia saya dengar suaranya yang lunak merdu ni. Confirm banyak kali lalu fyp tikt0k nanti.. “

” Wah merdunya suara, oppa Malaysia daebak. Ingatkan pandai main badminton je, rupanya pandai menyanyi jugak.. “

” Terzijia zijiaa min dengar suara merdu Zii Jia ni. Alahai boleh lena tidur dengar crush nyanyi ni hehe. Oppa LZJ.. “

” Jangan tukar bidang lagi ye Lee Zii Jia. Kami masih memerlukan kamu untuk skuad badminton hehe. Tapi memang syoklah dengar suara, best sangat.. “

” Wah sedap suaranya, nak tuju lagulah dekat Zii Jia kalau suara merdu macam ni. Agak-agak dilayan tak min hehe.. “

” Haih hati saya dah terjia jia balik dah. Mm baru nak move on, dengar lak suara Oppa LZJ, boleh h1lang peminat Kpop nanti ni haha.. “

” Kec0hla dekat tikt0k nanti, mesti ramai yang terg1la-g1la dengar suara Oppa Lee Zii Jia Malaysia ni. Bolehlah cover banyak lagi lagu lepas ni.. “

Makin terpautlah peminat Lee Zii Jia apabila mendengar suara emasnya itu. Iyelah apabila di pentas badminton, menyerlah dengan permainannya. Santai-santai menyanyi seperti ini pun, asyik peminat mendengarnya. Apa pun, terus cemerlang dan terbilang Lee Zii Jia pada masa akan datang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era.je, IG Lee Zii Jia, Portal Harian Metro

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..